header

header phone

button

alanticAtlantic Telecom heeft met Fysio4deel heldere, voordelige en unieke afspraken gemaakt om de leden van Fysio4deel de mogelijkheid te bieden voordelig te bellen op basis van glasheldere garanties die hieronder beschreven worden.

Alle leden van het Fysio4deel-netwerk ontvangen ruime korting - oplopend tot 64% - op gesprekskosten ten opzichte van het KPN basistarief, zoals hieronder aangegeven.

 nieuws_19_5 
Atlantic Telecom levert al sinds 1995 telecommunicatie- en datadiensten aan de zakelijke markt. Atlantic heeft er bewust voor gekozen om niet zelf een netwerk aan te leggen, maar gebruik te maken van de gerenommeerde netwerken van KPN, BT en COLT. Door niet de nadruk te leggen op de techniek maar op de klant, kan Atlantic echte service verlenen. Deze service vertaalt zich in vijf glasheldere garanties.
 • U kunt vertrouwen op gerenommeerde netwerken
  Atlantic maakt gebruik van de gerenommeerde netwerken van o.a. KPN, BT en COLT.
 • U kunt vertrouwen op een maximale vrijheid
  Atlantic Telecom gelooft in zijn eigen kracht en streeft naar een maximale vrijheid, daar waar mogelijk zonder contractuele verplichtingen.
 • U kunt vertrouwen op direct persoonlijk contact
  Als u belt naar de afdeling Customer Care van Atlantic Telecom, krijgt u direct persoonlijk contact, zonder tussenkomst van een keuzemenu of wachtrij. Een gesprek is een oplossing.
 • U kunt vertrouwen op een gegarandeerde besparing
  Atlantic Telecom biedt besparingsmogelijkheden op spraak- en datadiensten met behoud van kwaliteit en functionaliteit.
 • U kunt vertrouwen op een heldere factuur op maat
  Naast de maandelijkse heldere factuur en het call management rapport krijgt u gratis toegang tot Factuur Online, waar elke denkbare analyse mogelijk is en u zelfstandig een (bedrijfs)structuur in uw factuur kunt aanbrengen.
Deze garanties onderstrepen onze ambitie: uw rode lijn in telecom zijn.

Vrijblijvende offerte?
Voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


­