header

header phone

button

alanticVernieuwde afspraken telefonie: maximale kortingen
Atlantic Telecom heeft samen met Fysio4deel vernieuwde afspraken gemaakt over telefonie. Ten opzichte van uw huidige telecomleverancier is aanzienlijk voordeel te behalen. Afhankelijk van het verkeersvolume en de duur van het contract kan dit voordeel voor bijvoorbeeld nationale gesprekken oplopen tot maar liefst 48%
In de meeste gevallen is de overstap een simpele actie. De overstap is namelijk slechts van administratieve aard, vergelijkbaar met het overstappen naar een nieuwe leverancier voor gas of elektra.

nieuws_19_5
               
Atlantic Telecom levert al sinds 1995 telecommunicatie- en datadiensten aan de zakelijke markt. Atlantic heeft er bewust voor gekozen om niet zelf een netwerk aan te leggen, maar gebruik te maken van de gerenommeerde netwerken van KPN, BT en COLT. Door niet de nadruk te leggen op de techniek maar op de klant, kan Atlantic echte service verlenen. Deze service vertaalt zich in vijf glasheldere garanties.

1. U kunt vertrouwen op gerenommeerde netwerken
Atlantic maakt gebruik van de gerenommeerde netwerken van o.a. KPN, BT en COLT.

2. U kunt vertrouwen op een maximale vrijheid
Atlantic Telecom gelooft in zijn eigen kracht en streeft naar een maximale vrijheid, daar waar mogelijk zonder contractuele verplichtingen.

3. U kunt vertrouwen op direct persoonlijk contact
Als u belt naar de afdeling Customer Care van Atlantic Telecom, krijgt u direct persoonlijk contact, zonder tussenkomst van een keuzemenu of wachtrij. Een gesprek is een oplossing.

4. U kunt vertrouwen op een gegarandeerde besparing
Atlantic Telecom biedt besparingsmogelijkheden op spraak- en datadiensten met behoud van kwaliteit en functionaliteit.

5. U kunt vertrouwen op een heldere factuur op maat
Naast de maandelijkse heldere factuur en het call management rapport krijgt u gratis toegang tot Factuur Online, waar elke denkbare analyse mogelijk is en u  zelfstandig een (bedrijfs)structuur in uw factuur kunt aanbrengen.

Deze garanties onderstrepen onze ambitie: uw rode lijn in telecom zijn.

Aangesloten leveranciers:

­