header

header phone

button

glucosamineNieuw bij Fysio4deel:
Help artrose te bestrijden met glucosamine, chondroïtine en ASU.
Uw voordeel met Fysio4deel loopt op tot een inkooptarief tegen bijna de productiekostprijs.
Artrose bestrijding; pijnvermindering, functieverbetering en bescherming van gewrichtskraakbeen 

In de wetenschappelijke literatuur zijn diverse stoffen beschreven als ‘Symptomatic Slow Acting Drugs for OsteoArthritis’ (SYSADOA’s) ofwel ‘medicijnen met een trage werking tegen de symptomen van artrose’.
Een internationaal team van wetenschappers (België, Engeland, Zwitserland, Frankrijk) heeft in 2008 een artikel gepubliceerd(1)  waarin de volgende stoffen worden aangemerkt als SYSADOA’s met een goede verhouding tussen werkzaamheid en veiligheid:
  • Glucosamine sulfaat
  • Chondroitine sulfaat
  • Hyaluronzuur (intra-articulaire injectie)
  • ASU (‘Avocado and Soy Unsaponifiables’)
  • Diacerine
Behalve een positieve invloed op de symptomen van artrose zoals gewrichtspijn en stijfheid, is ook een beschermend effect op het gewrichtskraakbeen gevonden voor enkele van deze stoffen waaronder glucosamine(2), ASU(2) en chondroitine(3).

Voedingssupplement of medicijn?

Terwijl glucosamine, chondroitine en ASU in diverse West-Europese landen de status van medicijn hebben, zijn deze stoffen in Nederland als voedingssupplement verkrijgbaar. Glucosamine.com onderscheidt zich in de Nederlandse markt als gespecialiseerd leverancier van hoogwaardige glucosamine sulfaat, chondroitine sulfaat en ASU. In het geval van onze glucosamine en chondroitine is de productie in handen van fabrikanten die eveneens glucosamine en chondroitine voor medicijnen produceren.

Inkooptarief tot aan bijna de productiekostprijs!

Wij waarderen de inzet van fysiotherapeuten bij de voorlichting van mensen met artrose. Daarom bieden wij u uiterst lage inkoopprijzen wanneer u de supplementen van Glucosamine.com vanuit uw praktijk wilt aanbieden. 
Leden van fysio4deel krijgen hier bovenop zelfs een extra korting waardoor de inkoopprijs zo laag wordt, dat u voor enkele producten bijna de productiekostprijs betaalt! Onze marge is dan vrijwel geheel voor u! 
Voor Glucosamine.com zit de winst in de productvoorlichting die uw cliënt krijgt en de toename van de bekendheid van onze supplementen..

Klik hier voor de bronvermelding en meer informatie over Glucosamine.com
­