header

header phone

button

dvapDVAP (De Vries Advertising & Promotions) is uw leverancier voor al uw drukwerk, werkkleding en promotionele artikelen. Nu is er een speciale aanbieding voor alle leden van Fysio4deel: 10% korting op advertenties en een huis-aan-huis mailing op maat.

Advertenties in dagbladen en huis-aan-huiskranten
DVAP (De Vries Advertising & Promotions) biedt alle leden van Fysio4deel 10% korting op advertenties die geplaatst worden in een Wegener krant.

Dagbladen zijn Brabants Dagblad, BN/ DeStem, de Stentor, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, PZC, De Twentsche Courant Tubantia, en De Pers. Daarnaast is er een landelijke dekking van huis-aan-huiskranten.

Advertentie opmaken is gratis, het enige wat u moet doen is bellen naar 0342-474251 of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Huis-aan-huis mailing
DVAP is een sterke partner in het drukken en verspreiden van een huis-aan-huis mailing. Deze wordt bezorgd door TNT, zodat u altijd separaat op de mat valt.

DVAP verzorgt dus het hele traject, het enige wat u hoeft te doen is even bellen of mailen voor een speciaal tarief voor Fysio4deelleden op maat gemaakt voor uw doelgroep!
Kijk hier voor meer informatie.

Aangesloten leveranciers:

­