header

header phone

button

secmaSecma PILOTER tablet echotoestel - super beeldkwaliteit en extreem gebruiksvriendelijk. Lijstprijs voor Piloter met 1 transducer: €19.900,- incl. BTW. Speciale Fyio4deel prijs: €16.500,- incl BTW

Een echotoestel met de afmetingen van een normale tablet, om precies te zijn, een 13,3” tablet. De Piloter is een compleet echotoestel met scherm, computer en processor verenigt in één strak ontworpen tablet – perfect voor in de praktijk.

secma april 18 001

De Piloter is lichtgewicht zodat je het toestel gemakkelijk  mee kunt nemen en bij gebruik op tafel kunt zetten zoals een normale tablet. Daarnaast is het ook mogelijk om de Piloter op een verrijdbare stand te monteren. In beide gevallen is de Piloter zowel horizontaal als verticaal te gebruiken. U bent dus geheel flexibel en kunt het toestel gebruiken zoals dat in uw praktijk handig is.
 
Fantastische visualisatie met ultra hoge frame-rate
De Piloter heeft een extreme hoge frame-rate, dit zorgt voor snelle en heldere echo beelden. Het is hierdoor nog gemakkelijker om dynamisch te kijken naar bijv. de schouder. Dankzij de verschillende beschikbare transducer is het ook mogelijk om hele specifieke onderzoeken beter uit te voeren. Bijv. de hockeystick voor handtherapeuten.

secma april 18 002

secma april 18 003


Geen knoppen overload

Het gebruik van de Piloter is zoals u dat gewend bent van uw smartpone of tablet – er is dus geen knoppen overload zoals bij conventionele echotoestellen.
Het gemak waarmee u de Piloter kunt bedienen zal u verbazen, zelfs als u net start met echografie. De Piloter heeft slechts 1 toets om het toestel aan- en uit te zetten, het toestel is hiermee makkelijk in gebruik en makkelijk te reinigen.
 
Lijstprijs voor Piloter met 1 transducer: €19.900,- incl. BTW
Speciale Fyio4deel prijs: €16.500,- incl BTW
Kijk voor meer informatie op onze website en neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.
 
Secma B.V.
Lange Dreef 11
4131 NJ Vianen
Tel.: 0347 71 50 12
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­