header

header phone

button

refyzziusWe geven je graag 2 VIP-kaarten! Op 6 en 7 oktober as. organiseert MedischOndernemen in samenwerking met alle belangrijke stakeholders in de eerstelijnszorg MedischOndernemen LIVE, het grootste kennis-, innovatie- en netwerkevenement voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten, gezondheidscentra en andere eerstelijnszorgondernemers.

Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Vanuit ReFyzzius zijn wij ook aanwezig. Graag maken we kennis met je vanuit het “Verbindingsplein” stand nummer 7. Wij hebben een aantal VIP-kaarten (t.w.v. € 50,- per kaart) voor het event weg te geven. Stuur ons een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat weten dat je 2 VIP-kaarten wilt. De eerste 10 aanmeldingen ontvangen van ons 2 VIP-kaarten voor 6 of 7 oktober as.

Over ReFyzzius

ReFyzzius is gespecialiseerd in het herstofferen van behandelbanken voor de zorgprofessional, zoals de fysiotherapeut. We zorgen er voor dat je de bank zo kort mogelijk hoeft te missen en je deze weer snel als nieuw gestoffeerd terug ontvangt. Wij werken landelijk en regelen alles zodat de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk gewoon door kunnen lopen.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op:

040-340 0091

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.refyzzius.nl

­