header

header phone

button

spotonmedicsSpotOnMedics gaat haar producten en diensten aanbieden via het Fysio4deel platform. SpotOnMedics levert een uniek online kwaliteitsmanagementsysteem waarmee fysiotherapiepraktijken hun prestaties in praktische kwartaalrapportages en jaarrapportages kunnen omzetten.
Door de interne communicatiefuncties van SpotOnMedics is kwaliteitsmanagement niet langer een zaak van alleen het management maar van alle medewerkers in de praktijk. De SpotOnMedics online programmatuur wordt samen met implementatie diensten en bedrijfscoaches geleverd.
Naast kwaliteitsmanagement biedt SpotOnMedics ook diensten aan op het gebied van de financiële en personele administratie voor de praktijk. Mede deze innovatieve diensten krijgen fysiotherapiepraktijken dagdagelijks zicht op de winst- en verliescijfers van de praktijk of praktijkvestigingen en het verlagen zij structureel hun  administratie en accountancykosten met veelal zo'n 50%. Juist in een markt van kwaliteitsbewustheid en de wens naar verlaging van de administratie druk en -kosten is SpotOnMedics voor fysiotherapiepraktijken een interessante en welkome nieuwe partner.

Meer weten kijk alvast op de website van SpotOnMedics.nl

­