header

header phone

button

bodybowEen van de factoren voor het ontstaan van lage rug -, nek - en schouderklachten is een slechte zithouding op slecht ontworpen stoelen, zonder de juiste lendenondersteuning. Doordat mensen tegenwoordig veel uren zittend doorbrengen neemt het aantal rug -, nek - en schouderklachten toe; rijdend in de auto naar en van het werk, zittend achter een bureau of beeldscherm tijdens het werk en televisie kijkend in de vrije tijd.
McKenzielogo
Dit was dan ook de reden waarom Robin McKenzie, een deskundige op het gebied van onderzoek en behandeling van rugpijn, een unieke reeks lendenrollen ontwierp en ontwikkelde.

Op de juiste manier gebruikt geven ze die zo belangrijke ondersteuning aan de lumbale wervelkolom en helpen, zoals in de praktijk blijkt, rugpijn voorkomen en verminderen.

De McKenzie lendenrollen zijn klein en licht van gewicht, dus eenvoudig overal mee te nemen en te gebruiken voor de meeste typen stoelen. Kijk hier voor een overzicht van alle McKenzie producten http://www.fysiowebwinkel.nl/categories/McKenzie-producten/

lendenrol

Aanbieding Fysio4deel-leden

Bodybow Healthcare biedt alle leden van het Fysio4deel-netwerk standaard 10% korting op het gehele assortiment, bij speciale aanbiedingen en opruimingen kan deze korting nog hoger zijn. Wenst u gebruik te maken van deze afspraak neem dan contact op met Fysio4deel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-4631820.

Aangesloten leveranciers:

­