header

header phone

button

bluewaveBlue Wave is al meer dan vijftien jaar gespecialiseerd in het leveren en verzorgen van reinigingssystemen, sanitaire voorzieningen en hotel amenities. Ons concept rust op drie belangrijke pijlers: inkoop, logistiek en service. Door onze jarenlange ervaring in uw branche begrijpen we welke producten en diensten voor u belangrijk zijn. Onze dienstverlening is er op gericht om u te ontzorgen en waarde toe te voegen aan uw primaire bedrijfsvoering. Daarnaast garanderen wij met ons MVO beleid een dienstverlening die aansluit bij uw wensen en eisen.

Inkoop
Een optimale begeleiding van uw inkoopproces is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Onze ervaring leert dat inkoop van reinigingssystemen, sanitaire voorzieningen en hotel amenities bij veel organisaties versnipperd is. Dit leidt tot inefficiëntie. Wij kunnen voor al uw locaties een uniform pakket aanbieden. Dit zorgt voor reducering van het aantal leveranciers en u profiteert van inkoopvoordeel. Hierdoor heeft u minder handelingen en minder facturen wat leidt tot kostenoptimalisatie en juist meer tijd voor uw primaire taken.

Logistiek
Het is voor ons een bewuste keuze om logistiek in eigen beheer te houden. Uw voordeel hiervan is dat u werkt met een vast aanspreekpunt met kennis van uw interne logistieke wensen en mogelijkheden. Door onze eigen afleverdienst die middels een vast routeschema werkt, kennen onze chauffeurs onze klanten en diens behoeften. Onze fijnmazige distributie, desgewenst tot in de werkkast, garandeert dat u uw producten tijdig en compleet in kunt zetten. U kunt overigens ook gebruik maken van onze afhaalmogelijkheid!

Services
Blue Wave gaat verder dan alleen inkopen en leveren van producten. Wij ondersteunen u ook met het efficiënt beheren van uw voorraad en geven hierbij advies op maat. Denk hierbij aan verbruikcijfers aan de hand van marktgegevens die wij beschikbaar stellen, managementrapportages en advisering over verbetervoorstellen op de werkvloer, het instrueren en opleiden van uw personeel en het bijhouden en aanvullen van minimale voorraden. Daarnaast kunnen wij onze webshop naar uw behoefte inrichten. Met uw eigen inlogcode beschikt u altijd over recente inkoopgegevens van producten en diensten die betrekking hebben op uw organisatie.

Blue Wave heeft samen met Fysio4deel speciale prijsafspraken gemaakt voor een assortiment artikelen, waarbij de kortingen oplopen tot 40%.

Heeft u belangstelling voor een account bij de webshop of  wenst u aanvullende informatie neem contact op met Fysio4deel,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 033-4637220
­