header

header phone

button

miwoEen duurzaam totaalconcept van advies en installatie

Een goed werkend, duurzaam luchtbehandelingsysteem voor uw praktijk en oefenruimte waarmee u flink energiekosten kunt besparen? MIWO zorgt ervoor!
Goede luchtbehandeling is van essentieel belang, niet alleen uw medewerkers maar ook uw patiënten verdienen het om in een optimaal klimaat te verkeren. MIWO begrijpt dat uw locatie vraagt om maatwerk, een oefenruimte vraagt nu eenmaal om andere luchtbehandeling dan bijvoorbeeld uw kantoor.

Engineering – een systeem op maat


MIWO gelooft in maatwerk. Een maximaal renderend luchtbehandelingsysteem dat aan alle (wettelijke) normen voldoet, afgestemd op de specifieke omstandigheden van uw locatie. Bijvoorbeeld een slim luchtbehandeling op basis van co2 meting dat nooit teveel of te weinig ventileert, verwarmt of koelt. Of een warmteterugwinsysteem waarbij uw energieverbruik beduidend zal dalen.
Naast slimme systemen beschikt MIWO tevens over de benodigde kennis op het gebied van bacterie beheersing. MIWO zorgt voor pure lucht: Vrij van kiemen, schimmelsporen en bacteriën als legionella.

Groene investering

Wist u dat…
  • De overheid subsidie beschikbaar stelt voor projecten waarin energiezuinige maatregelen worden toegepast?
  • U met een groenverklaring een financiering kunt afsluiten tegen een lager rentepercentage?
  • MIWO dermate slimme systemen gebruikt waarbij uw energiebesparing kan oplopen tot ruim 80%?
Aanbieding

Als lid van Fysio4deel ontvangt u 25% korting op onze diensten en producten. MIWO is u graag van dienst voor een eerlijk advies op maat. Neem contact op met Fysio4deel – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 033-4637220 - voor meer informatie en om gebruik te maken van de aanbieding van MIWO.
­