header

header phone

button

sensomoveBalanstraining met de oefentol en het balkussen is inmiddels niet meer weg te denken in elke fysiotherapiepraktijk... maar met visuele biofeedback via een beeldscherm krijgt de training met interactieve Sensamove balanskussens en oefentollen een nieuwe dimensie.
balans_1 balans_2  


Spelenderwijs balans oefenen

Uitdagende interactieve oefenspellen zorgen voor een motiverende therapie en hogere therapietrouw.

balans_3

Interactief bijsturen
Met de visuele terugkoppeling tijdens de bewegingen kunnen cliënten eerder en makkelijker bijsturen, en direct zien en voelen wat er gebeurt. Hierdoor wordt effectiever en inzichtelijker geoefend.

meetschema

Meten & registreren
Bewegingsuitslagen worden gemeten en weergave van complete bewegingspatronen in de tijd kunnen gebruikt worden als een extra diagnostisch hulpmiddel tijdens de therapie.

Vergelijken d.m.v. korte gestandaardiseerde ijkmetingen
Met automatische registraties tijdens de korte toegespitste oefenprotocollen van optionele analysesoftware BMS kunt u specifieke aspecten van het balansgedrag van uw cliënt overzichtelijk in kaart brengen. Zo kunt u snel mobiliteit (ROM), statische balans en dynamische balansaspecten zoals proprioceptie, reactietijd en coördinatie meten en in een overzichtelijk eindrapport samenvatten.

Een handig en modern klinimetriehulpmiddel voor uw praktijk!

Neem voor informatie contact op met Fysio4deel, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-4637220.

  • Sensamove staat van 22-24 september op de Fitness & Wellness Vakdagen in AHOY Rotterdam.
  • Verder doet Sensamove mee aan de Infoavond “Ouderen in beweging” op 7 oktober 2011 in de Wintertuin van het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.
­