header

header phone

button

pgbProfiteer van de Tanita en Omron aanbieding; begin het nieuwe seizoen meteen goed.
De Tanita 300-SC bodycomposition analyzer biedt een kwalitatief hoogwaardige weegschaal plus een scala aan lichaamsamenstelling gegevens. Tot 15 september krijgen Fysio4deel-leden bij PGB 12,5 % korting en een gratis Omron M6 Comfort bloeddrukmeter!

scalesBij de start van programma’s, ter motivatie van deelnemers etc. is het belangrijk goed te meten. Lichaamsamenstelling (o.a. gewicht, vet- en spierweefsel) is altijd onderdeel van een fitheidprofiel.

Voor een meer compleet beeld komt ook een inspanningstest in beeld. In dat geval is vanzelfsprekend een wat uitgebreidere intake, inclusief een bloeddrukmeting, noodzakelijk. Met de Tanita 300-SC en de Omron M6 comfort is in ieder geval de intake en het onderdeel lichaamsamenstelling  qua instrumenten op professioneel niveau gegarandeerd! De printfunctie van de Tanita biedt daarbij extra mogelijkheden om deelnemers te stimuleren en blijvend te betrekken bij hun lifestyleprogramma: ‘iedereen wil de resultaten van de testen kunnen vergelijken!’

Neem voor informatie en volledige specificaties over deze actie van PGB contact op met Fysio4deel, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 033-4637220.
­