header

header phone

button

DVAP is een landelijk werkend bedrijf dat voor u alles op het gebied van drukwerk, werkkleding en promotionele artikelen kan verzorgen. Bij DVAP kunt u voor meerdere zaken voordelig terecht.

Lees meer...

bodybowREAXING het nieuwe functionele trainen. Een hele innovatieve manier van trainen. Kijk snel hier…..

FeaFeabb heeft voor fysiotherapeuten die lid zijn van Fysio4deel een zeer scherp collectief kunnen sluiten voor verzuimverzekeringen.

tunturiSpeciaal fysiotherapie assortiment waar jij als Fysio4deel-lid van kan profiteren. Tunturi Fitness ontwikkelt sinds 1969 fitnessapparaten om gezond, veilig en comfortabel te trainen of te herstellen van operaties. Wil jij samen met jouw patiënten werken aan een comfortabel herstel? Bekijk dan hier ons fysiotherapie assortiment en profiteer van 15% ledenvoordeel of kom het bekijken op de Dag van de Fysio 2018.

 

samconUnieke oplossing voor revalidatie, bewegingsanalyse, sportmedische toepassingen…klik hier

tunturiZaterdag 8 december 2018 zal de Dag van de Fysio 2018 plaatsvinden in de Brabanthallen in ’s Herthogenbosch. Ook dit jaar staan wij van Tunturi weer met een stand op deze beurs met producten die specifiek zijn voor de fysiotherapiepraktijk. Ben je op de beurs, dan zien we u graag langskomen op onze stand en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Aangesloten leveranciers:

ACM
aov collectief logo
biomedic
bodybow
bodytone
btl
dvap
drax
een veilig gevoel
Feab
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
tunturi
uniqcare