header

header phone

button

npi"Goede cursus met verdiepende kijk op de ontstaanswijze van en aangrijpingsmogelijkheden bij musculoskeletale pijnklachten" "De vak- en inhoudelijke kennis van beide docenten is top en hun enthousiasme is aanstekelijk"

Lees meer...

samconEenvoudige, mobiele VO2-analyse! VO2Master brengt ergospirometrie in het bereik van elke sportarts, personal trainer en atleet. Overal en eenvoudig te gebruiken met betrouwbare real-time metingen via gratis app.

Lees meer...

samconSamen tegen Corona: Genano Clean Air. Luchtverversing is in de huidige omstandigheden een hot topic en zal des te belangrijker worden nu de koudere maanden voor de deur staan en er niet altijd voldoende geventileerd zalkunnen worden. Genano biedt hier met hoog kwalitatieve producten een oplossing voor.

Lees meer...

ACMWij willen jullie erop attent maken dat wij momenteel druk zijn in de gezondheidszorg met een innovatieve manier om via de lucht een ruimte, behandelkamer, oefenzaal en zelfs een heel gebouw te kunnen desinfecteren.Onze UVC Plasmatechniek is al ingezet op bekende locaties in Nederland en is in staat om de lucht binnen 0,44 seconden te zuiveren van allerhande pathogenen (ziekteverwekkers) waaronder ook het Coronavirus. Daarbij is de generatie van Plasma bijzonder omdat dit ook alle oppervlakken in de ruimte desinfecteert, al binnen 0,67 seconden. Omdat dit continu plaatsvindt en een ruimte van bijvoorbeeld 200 m2 zo’n 7-8 keer per uur volledig wordt ontsmet is dit zeker voor de fysiotherapeuten een uitkomst.

Lees meer...

bodybowBent u op zoek naar een veelzijdige stationaire fiets, geschikt voor meerdere doelgroepen binnen uw praktijk, makkelijk te bedienen en toepasbaar bij revalidatie en training? Nu eindelijk binnen ons assortiment: de Excite Bike Live met LAGE INSTAP! Alleen voor Fysiovoordeel-lezers te bestellen met 15 % voordeel, prijs van € 3.945 inclusief btw. Deze actie loopt tot 31 oktober 2020.

Lees meer...

spotonmedicsOp donderdag 30 april kreeg fysiotherapie Nederland groen licht voor het 'behoedzaam en stapsgewijs' opschalen van de werkzaamheden.

Lees meer...

­