header

header phone

button

FeabFeab OndernemersAdvies stelt de vragen van en de hulp aan ambitieuze praktijkhouders centraal. Dat doen we primair op financieel, economisch en fiscaal gebied, maar door het grote kennisnetwerk achter Feab, kunnen wij alle hulpvragen van praktijkhouders beantwoorden. We voorzien daarmee in diensten en oplossingen waarmee je verder komt met het ondernemerschap.

Lees meer...

samconOp de nieuwe site van Samcon is een overzicht van de producten die door Samcon worden geleverd. Ook de nieuwe Cryotherapie en deep muscle stimulatie staan erop. Kijk snel

mediquestWaar kunt u de zorg verder optimaliseren en hoe zorgt u voor een gericht en haalbaar actieplan? MediQuest vindt het belangrijk u inzicht in uw verbeterpunten te geven door dieper in de resultaten te duiken. Onze rapportagemodule geeft u de antwoorden. Zoekt u meer informatie over onze dienstverlening? Kijk dan hier

samconRevalidatie van de onderste en bovenste ledematen. Lees verder.

samconDe afgelopen jaren heeft David ieder jaar een internationale user meeting georganiseerd voor de David gebruikers wereldwijd. Tijdens deze bijeenkomsten waren Nederland en België goed vertegenwoordigd met meestal rond de 15 praktijken.

Lees meer...

npiDan is dit de cursus die u zoekt! Speciaal voor Fysio4deel 15 % korting naast de NPi-kortingen die u al heeft, zoals kortingen via de NPi-kortingskaart of opgebouwde cursushistorie. Data: 20 en 21 december.

Lees meer...

Aangesloten leveranciers:

bodybow
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare

Fysio4deel
Friesestraat 111
3812 EB Amersfoort
E-mail: info@fysio4deel.nl
Telefoon: 033 463 72 20