header

header phone

button

npiIn de periode januari - juni 2020 organiseert het NPi diverse nieuwe en vernieuwde scholingsactiviteiten. Speciaal aanbevolen: Opleiding 'Procesmatige adem- en ontspanningstherapie' Voor Fysio4deel van 14 oktober tot 31 oktober: 10% extra korting met couponcode FYSIO4DEEL2005111

een veilig gevoelPals fysio & fitness kiest voor een veilig gevoel! Misschien denk je: beveiliging? Wij hebben niets van grote waarde in ons pand, dus wij hoeven niet te beveiligen. Hier heb je het mis. Bekijk waarom Pals fysio & fitness kiest voor een veilig gevoel.

bodybowWinback is een innovatieve behandelmethode die de intra –en extracellulaire uitwisselingen bevordert, versterkt voelbaar de doorbloeding in de diepere lagen en houdt pijnsignalen minimaal 48 uur tegen. Meer info, klik hier.

spotonmedicsElk jaar komen honderden praktijkhouders, fysiotherapeuten, secretaresses en sectorspecialisten naar Veenendaal voor het SpotOnMedics Gebruikersevent.
Iedereen, ook niet-SpotOnMedics klanten, is dit jaar van harte welkom op 3 oktober, om 12.15 uur in het van der Valk Hotel in Veenendaal. 

Lees meer...

tunturiBen je opzoek naar een pulley station of opzoek naar een vervanging van de oude die meer mogelijkheden heeft voor uw cliënten? De Tunturi PL80 Pulley Station heeft verschillende accessoires, waardoor het mogelijk is om verschillende spiergroepen apart aan te pakken. Door de compactheid neemt het apparaat weinig ruimte in. Bekijk of deze PL80 geschikt is voor uw praktijk.

 

mckenzieWil je nieuwe inzichten krijgen in de behandeling van lage rugpijn? Wil je je patiënten helpen op een Evidence Based wijze? Dit zowel op korte als lange termijn? Wil je je werkvreugde vergroten? Start nu je opleiding tot Cred MDT-therapeut. Meld je aan via Fysio4deel en geniet van een mooie korting! www.mckenzie.nl

Aangesloten leveranciers:

ACM
aov collectief logo
biomedic
bodybow
bodytone
btl
dvap
drax
een veilig gevoel
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
kootsj
mckenzie
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
tunturi
uniqcare

Fysio4deel
Friesestraat 111
3812 EB Amersfoort
E-mail: info@fysio4deel.nl
Telefoon: 033 463 72 20