header

header phone

button

mediquestPatiëntervaringen meten een gedoe? Dat hoeft niet! MediQuest heeft met de meeste EPD leveranciers een koppeling, zodat uw administratieve lasten tot een minimum worden beperkt. En mocht u bij de meting toch ergens tegenaan lopen, dan biedt onze persoonlijke en goed bereikbare helpdesk uitkomst.

Lees meer...

FeabStel uzelf de volgende korte vragen:

Lees meer...

samconSamcon is sinds deze maand importeur geworden van Cryomed cryotherapie. Lees verder.

npiDe NPi-cursus Inspanningsfysiologie en kinderen vindt plaats op de woensdagen 5 en 26 september. Speciaal voor Fysio4deel 10% korting naast de NPi-kortingen die u al heeft, zoals kortingen via de NPi-kortingskaart of opgebouwde cursushistorie.

Lees meer...

infysioHoeveel kan jouw praktijk groeien. Je ontdekt met de InFysio Groeiscan Je investeert (af en toe of regelmatig) in praktijkmarketing, maar welke omzetgroei is nu eigenlijk mogelijk? Zet je wel de juiste middelen in? Voor eerste vijf Fysio4deel praktijken gratis! Lees meer.

samconDe Kineo is een MOTOR gestuurde pulley waarmee we kunnen testen en trainen. Omdat het een motor gestuurde pulley is, kunnen we ook een variabele weerstand instellen voor de excentrische en concentrische fase (BV 20kg Con/ 40kg ecc suat). De volgende testen zijn er mogelijk met het systeem:

Lees meer...

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone