header

header phone

button

vodafone

Vodafone komt met een uniek aanbod voor de fysio4deel leden. Onbeperkt bellen/sms en 2GB data voor maar €26,00 per maand. Vodafone Nederland maakt deel uit van de Vodafone Group, het grootste communicatiebedrijf ter wereld.

vodafone uniek aanbod

Bekijk de aanbieding 

Over het aanbod:
Vodafone heeft een zeer scherp abonnement voor de ondernemer die veel belt. Uw maandelijkse rekening zal slechts €28,10 zijn, tevens ontvangt u bij de start van uw abonnement een welkomstpremie van €50, waardoor uw gemiddelde rekening over de looptijd van uw contract slechts €26 zal zijn. Voor dit bedrag belt en smst u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Bovendien heeft u met 2000 Mb (2 Gb) aan data tegoed een erg ruime bundel.

Samenwerking BizBundel & Fysio4deel
BizBundel is het grootste online inkoop collectief voor ondernemers. Door samen met andere ondernemers in te kopen krijgt u als ondernemer betere voorwaarden en een lagere prijs. Samen met Fysio4deel gaat BizBundel helpen om de aangesloten fysiotherapeuten te laten besparen op diensten die dagelijks gebruikt worden zoals mobiele telefonie, vaste telefonie en internet en energie. BizBundel is onafhankelijk en deelnemen is gratis, simpel en vrijblijvend.

­