header

header phone

button

uniqcare
Behandelkamers en fitnessruimtes worden de hele dag  intensief gebruikt. Tientallen bezoeken van patiënten met  als kenmerk, veel lichamelijk contact.  Dan is een goede handhygiëne van groot belang omdat 80% van de ziekteverwekkers via de handen wordt overgedragen.

Als landelijk specialist in hygiëne oplossingen is Uniqcare bijzonder. Zij levert en ontzorgt inmiddels  1500(zorg) instellingen, academische ziekenhuizen en bedrijven in geheel Nederland op het gebied van hygiënevraagstukken en sanitaire hygiëne producten in het algemeen. Een thema wat ook binnen de Fysiotherapie en huisartsenpraktijken steeds belangrijker wordt. Een goede reden om de samenwerking te zoeken met Fysio4deel.

Als hygiëne dienstverlener levert Uniqcare oplossingen op maat waarbij  de fysiotherapeut  en haar patiënt  altijd centraal staat. Dat betekent in de praktijk dat Uniqcare adviseert met als uitgangspunt het besparen van kosten met tegelijkertijd een realisatie van een hogere log reductie en meer klanttevredenheid. We zitten naast de klant in plaats van tegenover hem te gaan zitten.

uniqcare 2

Een aantal voordelen van het werken met Uniqcare zijn:

  • Altijd een oplossing voor uw hygiënevraagstuk vanuit de WIP richtlijnen( preventie van infecties)
  • Zeer breed en diep assortiment hygiëne dispensers en bijbehorende  disposables voor uw sanitaire ruimtes, behandelkamers en fitnessruimtes
  • Eén aanspreekpunt en één factuur.
  • Vaste periodieke levering en managementinformatie
  • Een gedegen advies om maximaal gebruiksgemak en klanttevredenheid te behalen
  • Een  uitstekende prijs/prestatie verhouding vanuit de samenwerking met Fysio4deel

uniqcare 3


Introductieaanbod
Een week hygiene cadeau in een kwartier van uw tijd

Uniqcare levert elke fysio praktijk die onder de samenwerking met Fysio4deel en Uniqcare participeert een gratis introductiepakket ter waarde van  1 week hygiëne. In de praktijk betekent dit dat wij eerst middels een Saniscan samen met u beoordelen of de huidige hygiënemaatregelen voldoende zijn. Na analyse levert  Uniqcare  u de oplossing die nodig is om u een week lang te ontzorgen . Dit stelt u in staat om bekend te worden met onze aanpak . Indien u niet voor ons kiest blijft in ieder geval een vernieuwende indruk achter. Gaat u de uitdaging aan?
www.uniqcare.nl

Aangesloten leveranciers:

­