header

header phone

button

corporate.gif

Producten en diensten
Bij Staples Business Advantage, het grootste bedrijf op het gebied van kantoorproducten ter wereld, is alles en iedereen erop gericht om het makkelijker voor u te maken om die kantoorproducten te kunnen kopen die u nodig heeft.

Make More Happen
Fysio4deel heeft voor al haar leden een exclusieve deal gesloten met Staples Business Advantage. Wij weten dat u het druk heeft en dat u liever uw tijd investeert in waar u goed in bent, het behandelen van patiënten, dan in het zoeken naar en kopen van kantoorbenodigdheden.

Daarom biedt Staples Business Advantage u een one-stop inkooppunt met een uitstekende bestel- en bezorgservice. U kunt gewoon vanachter uw computer alles bestellen wat u nodig heeft. Of het nu gaat om kantoorartikelen als pennen en papier of om schoonmaakartikelen, benodigdheden voor uw  koffiecorner of technologische- en ergonomische producten, Staples Business Advantage heeft het voor u.
En vandaag bestelt, is morgen geleverd, op de plek waar u het wilt hebben.

Kijk voor meer informatie ook eens hier.

Uw voordeel
Fysio4deel en Staples Business Advantage hebben speciaal voor u, de leden van Fysio4deel, prijsafspraken gemaakt, waardoor u aanzienlijk voordeliger uit bent voor uw kantoorbenodigdheden. Zeker als u dit ziet in combinatie met de tijd en kosten die u bespaart bij het bestellen en het verwerken van de facturen en bestellingen.

Neem voor meer informatie en het aanvragen van een bestelacccount contact op met Fysio4deel, telefonisch 033-463 72 20, of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aangesloten leveranciers:

biomedic
bodybow
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare

Fysio4deel
Friesestraat 111
3812 EB Amersfoort
E-mail: info@fysio4deel.nl
Telefoon: 033 463 72 20