header

header phone

button

spotonmedics

SpotOnMedics biedt een innovatief all-in-one platform voor praktijksoftware en financiële diensten. Reeds 4.000 fysiotherapeuten werken dagelijks met SpotOnMedics FysioOne – een krachtige set van applicaties die makkelijk te gebruiken is. FysioOne omvat een online kwaliteitsmanagementsysteem waarmee fysiotherapiepraktijken hun prestaties in praktische kwartaal- en jaarrapportages kunnen weergeven. Zo wordt kwaliteitsmanagement niet alleen een zaak van het management, maar van alle medewerkers in de praktijk.

Ook biedt SpotOnMedics diensten aan voor boekhouding en personeelsadministratie. Praktijken die werken met deze software verlagen structureel hun administratiekosten. Juist in een markt waarin er een verlangen is naar verhoging van kwaliteit en verlaging van administratiedruk is SpotOnMedics een interessante nieuwe partner. Een overstap naar de software wordt altijd nauwkeurig begeleidt door praktijkadviseurs en bedrijfscoaches van SpotOnMedics.

Een project waar SpotOnMedics doorlopend aan werkt is de SpotOnMedics Academy. Deze online kennisbank bevat informatie over praktijkmanagement, de toekomst van fysiotherapie en het gebruik van de software en diensten van SpotOnMedics. Blader door de veelgestelde vragen, raadpleeg handleidingen of bekijk webinars en instructievideo’s: het kan allemaal in de Academy.

SpotOnMedics biedt haar producten en diensten aan via het Fysio4deel platform. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken met een praktijkadviseur om de mogelijkheden te bespreken. Wat betekent SpotOnMedics voor uw praktijk? Welke bedrijfsvoordelen kan de software u bieden? Hoe kunt u veilig overstappen? Maak kennis met SpotOnMedics: het bedrijf, de mensen, de diensten en de online software.

  • Bekijk hier de website van SpotOnMedics
  • Bekijk hier de SpotOnMedics Academy
  • Bekijk hier de testimonial van fysiotherapiepraktijk Jongh & Van Osta
  • Download hier de gratis whitepapers over het voeren van uw praktijk.

Aangesloten leveranciers:

­