header

header phone

button

spotonmedics
SpotOnMedics nieuw als leverancier van Fysio4deel.

SpotOnMedics biedt haar producten en diensten aan via het Fysio4deel platform. SpotOnMedics levert een uniek online kwaliteitsmanagementsysteem waarmee fysiotherapiepraktijken hun prestaties in praktische kwartaalrapportages en jaarrapportages kunnen omzetten. Door de interne communicatiefuncties van SpotOnMedics is kwaliteitsmanagement niet langer een zaak van alleen het management maar van alle medewerkers in de praktijk. De SpotOnMedics online programmatuur wordt samen met implementatie diensten en bedrijfscoaches geleverd.

Naast kwaliteitsmanagement biedt SpotOnMedics ook diensten aan op het gebied van de financiële en personele administratie voor de praktijk. Mede deze innovatieve diensten krijgen fysiotherapiepraktijken dagdagelijks zicht op de winst- en verliescijfers van de praktijk of praktijkvestigingen en het verlagen zij structureel hun  administratie en accountancykosten met veelal zo'n 50%. Juist in een markt van kwaliteitsbewustheid en de wens naar verlaging van de administratie druk en -kosten is SpotOnMedics voor fysiotherapiepraktijken een interessante en welkome nieuwe partner.

Onderstaand informatie over SpotOnMedics in PDF

SpotOnMedics verzorgt maandelijks speciale trainingsdagen en informatiesessies. Op deze dagen is SpotOnMedics bij u in de regio en vertelt SpotOnMedics u meer over de mogelijkheden van de online programmatuur (Agenda & EPD, kwaliteitsmanagement) en de bijbehorende diensten als Financieel of Personeel.
Als vaste trainingslocaties maakt SpotOnMedics gebruik van de faciliteiten van de Van der Valk hotels in Zwolle, Eindhoven en Schiphol.

Maak kennis met SpotOnMedics, het bedrijf, de mensen, de online software en de diensten. Wat betekent dit voor uw praktijk? Welke bedrijfsvoordelen kan SpotOnMedics u bieden? Hoe kunt u veilig overstappen?

spot sept 2014

Klikt u hier om alle informatiesessies te bekijken.
Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met SpotOnMedics, 088 6600 800 (Lindsey Tol) om meer informatie te ontvangen over de informatiesessies.
U kunt zich indien gewenst dan ook direct inschrijven.

SpotOnMedics kijkt uit naar de kennismaking.

Meer weten kijk op de website van SpotOnMedics.nl

Aangesloten leveranciers:

ACM
aov collectief logo
biomedic
bodybow
bodytone
dvap
drax
een veilig gevoel
Feab
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
tunturi
uniqcare