header

header phone

button

secma

Secma vertegenwoordigt een aantal toonaangevende en innovatieve merken binnen de echografie, specifiek op gebied van MSK.

Beeldvormende echografie systemen zijn een fantastische aanvulling op de klinische redenering en diagnostiek.

Als fysiotherapeut kun je uitstekend uit de voeten met de echografiesystemen van Secma. Deze zijn ontworpen met het oog op musculoskeletale echo’s en daarmee zeer gemakkelijk in gebruik en toegespitst op het type onderzoek dat u als fysiotherapeut uitvoert.

Het klinische gebruik van echografie is eenvoudig te leren door bij ons een opleiding te volgen. Secma werkt hiervoor samen met een aantal zeer ervaren fysiotherapeuten.

secma 2

secma 3
 
Piloter met exclusief voordeel via Fysio4deel
De Piloter is een zeer innovatief echotoestel op tablet formaat. Het toestel laat zich bedienen zoals u gewend bent van uw smartphone of tablet en heeft een zeer strak design. De Piloter heeft dankzij de zeer hoge frame rate extreem goede beeldkwaliteit en is dankzij het lage gewicht zeer gemakkelijk mee te nemen van locatie naar locatie of tussen behandelkamers. Het systeem kost €19.900,- maar met uw Fysio4deel betaald u slechts €16.500,- (incl. BTW).

secma april 18 001

secma april 18 002

Bereid uw kliniek voor op de toekomst en laat u informeren over de mogelijkheden van onze echotoestellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Secma.
Tel.: 0347 71 50 12
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Internet
www.secma.org/voor-fysiotherapeuten

­