header

header phone

button

refyzzius

ReFyzzius stoffeert behandelbanken en massagetafels in alle soorten en maten weer als nieuw
Voor de professional die voor het uitoefenen van zijn werk een behandelbank of massagetafel nodig heeft - zoals een fysiotherapeut, manueel therapeut, specialist en andere zorgverleners - stoffeert ReFyzzius de behandelbank, massagetafel of stoel weer als nieuw. We gebruiken hierbij kwalitatief hoogstaande materialen en een ruime keuze in kleuren.

Opnieuw bekleden: duurzame keuze
Is de bekleding beschadigd of gescheurd, maar is het onderstel van de bank nog goed, dan is het zeker de moeite waard om de bank opnieuw te laten bekleden. Waarom zou je een nog bruikbare behandelbank vervangen, terwijl alleen bepaalde onderdelen versleten zijn? Herstofferen van de bestaande banken scheelt daarmee flink in de kosten.

Ook bij een verbouwing of verhuizing van de praktijk, is vaak behoefte aan een frisse en nieuwe uitstraling. Door het vervangen van de stoffering van de bank of tafel, krijgt de praktijkruimte een andere uitstraling.

refyzzius 2

Herstofferen gaat ook over hygiëne
Onder de bekleding van een bank of tafel zit schuim. Bij een versleten of gescheurde bekleding werkt het schuim als een grote spons voor vuil. Bij langdurige slijtage kan ook schimmelvorming in het schuim ontstaan. Dit is iets wat je uit het oogpunt van hygiëne natuurlijk wilt voorkomen.

refyzzius 3

Herstoffeer je behandelbank
Vanuit ReFyzzius zorgen wij er voor dat je de bank zo kort mogelijk hoeft te missen en weer snel als nieuw gestoffeerd terug ontvangt. Wij werken landelijk en halen de onderdelen van de bank, tafel of stoel op wanneer het jou uitkomt. Ook regelen we -indien gewenst- een vervangende bank. Continuïteit van de praktijk is hiermee gewaarborgd.

Gemakkelijk, snel en voor een goede prijs
Wij vinden het belangrijk dat het herstofferen van een behandelbank of massagetafel snel, gemakkelijk, goed en voor een reële prijs wordt geregeld. Op onze website helpen wij je in een paar stappen met het maken van de keuzes en krijg je meteen inzicht in de mogelijkheden en onze prijs.

ReFyzzius biedt alle leden van Fysio4deel 10% korting op de prijs zoals aangeboden op de website.
Bij aanvragen voor herstoffering van meerdere behandelbanken of massagetafels maken wij een voorstel op maat, met een aangepast kortingspercentage.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op:
040-340 0091
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.refyzzius.nl

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
kybun
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone