header

header phone

button

mediquest
Patiëntervaringen meten met de PREM Fysiotherapie
Succesvolle kwaliteitsverbetering start met het luisteren naar uw patiënten. Zij vertellen u wat er goed gaat en wat er beter kan in de fysiotherapiepraktijk, zodat u actief de kwaliteit verder kunt verbeteren.

MediQuest is marktleider op het gebied van het meten van patiëntervaringen en verzorgt voor fysiotherapiepraktijken de volledige PREM meting. Wij verzorgen voor uw praktijk het gehele traject vanaf het versturen van de uitnodigingen tot het rapporteren van de resultaten in onze uitgebreide rapportagemodule Cerium.  Met de PREM Fysiotherapie verzekert u zichzelf van een gedegen onderzoek, dat veel meer biedt dan  alleen uitkomstcijfers.

De voordelen van een PREM meting bij MediQuest:

  • Een scherpt tarief en unieke Fysio4deel korting: als lid van Fysio4deel ontvangt u een korting die kan oplopen tot 15% (korting is afhankelijk van het aantal therapeuten dat voor uw praktijk wordt aangemeld)
  • Flexibele contracten: altijd maar voor 1 jaar en altijd transparant in prijs
  • Persoonlijke aanpak en een goed bereikbare helpdesk
  • Lage administratieve lasten: wij regelen uw meting van uitnodiging tot eindrapportage
  • Volledig geautomatiseerde koppeling met: Intramed, Incura, Fysiomanager, Fysiologic, Abakus, Winmens, E-Devop, inEPD, Medikad, Curasoft, G2, Evry, SpotOnMedics, Ysis, Pro Software en Fysio Roadmap
  • Gebruiksvriendelijke online rapportagemodule, inclusief benchmark (intern en extern), trends, prioriteitenmatrix, een eigen certificaat voor in uw praktijk en andere functionaliteiten
  • Onbeperkt online vragenlijsten uitzetten
  • Mogelijkheid om schriftelijke vragenlijsten uit te zetten
  • Ondersteuning om met de resultaten aan de slag te gaan: wat kunt u concreet doen met uw resultaten?
  • Direct voldoen aan alle kwaliteitseisen: wij garanderen betrouwbare datalevering aan partijen die de PREM verplicht stellen


Geïnteresseerd in deelname?
Meer informatie over onze dienstverlening vindt u op onze website. Om een compleet overzicht te krijgen van onze meting en de kosten, vraagt u  een vrijblijvende offerte aan via ons webformulier..

Over MediQuest
MediQuest is een onafhankelijk bureau, gespecialiseerd in het verzamelen en bewerken van kwaliteitsgegevens over de gezondheidszorg. Ons hoofddoel: de transparantie in de zorg vergroten en daarmee de kwaliteit en betaalbaarheid verder te verbeteren. Wij zijn marktleider in patiëntonderzoek en preferred supplier voor de PREM Fysiotherapie. Wij hebben jarenlange ervaring en expertise met landelijke, continue metingen in de eerste- en tweedelijnszorg. Jaarlijks vragen wij meer dan een miljoen patiënten, cliënten, verzekerden en inwoners naar hun ervaringen met zorg en ondersteuning.

Aangesloten leveranciers:

biomedic
bodybow
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare

Fysio4deel
Friesestraat 111
3812 EB Amersfoort
E-mail: info@fysio4deel.nl
Telefoon: 033 463 72 20