header

header phone

button

kybun

Beste collega's,

Nieuw in Nederland en bij Fysio4Deel!

Kybun Solutions is gespecialiseerd in de producten van het Zwitserse bedrijf kybun AG www.kybun.comDe producten - kyBounder matten en kyBoot schoenen - verbeteren het algehele looppatroon van mensen. Dit sluit - zoals u weet - naadloos aan op de werkzaamheden van de fysiotherapeut.

Veel mensen die bij u in de praktijk komen, hebben - door verschillende oorzaken - een verkeerd looppatroon ontwikkeld. Oefenen op de kyBounder matten zorgt voor een betere en snellere revalidatie. Dankzij de zacht elastische kyBounder worden spieren versterkt, gestrekt en ontspannen. Er zijn meerdere oefeningen mogelijk, waarmee zowel de kracht en stabiliteit, als de coördinatie worden verbeterd. De kyBounder matten zijn in diverse afmetingen leverbaar.

kybun 1

Aanbevolen door fysiotherapeuten en orthopeden.
Ervaar het unieke gevoel nu zelf en verras daarna uw cliënten.

kybun 2

De kyBoot schoenen zorgen ervoor dat mensen - zonder extra inspanningen - tijdens het staan en lopen met name hun fijne motoriek voortdurend trainen. Het dragen van kyBoot schoenen vermindert diverse klachten aan o.a. heup, rug en voeten. Er valt zoveel over te vertellen, maar u moet het vooral eerst zelf eens voelen. Graag doen wij dit ook in een persoonlijk gesprek met u.

Mocht u na dit gesprek net zo enthousiast zijn als wij, dan bestaat een uitgelezen mogelijkheid dat Kybun Solutions nog meer voor uw praktijk kan betekenen.

U kunt ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op 06 53 822 119

Tot ziens!

Jochem Klein, Fysiotherapeut
Ger Wolters

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
kybun
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone