header

header phone

button

kootsj.gif
Producten en diensten

Kootsj is het bedrijf van Alfons Mathijssen en Roland de Bruijn. Alfons en Roland hebben zich gespecialiseerd in training en advies op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast schrijven zij voor een succesvol en groot commercieel opleidingsinstituut bachelor- en post-bachelorprogramma’s op dit gebied.

Kootsj kan de aangesloten fysiotherapeuten behulpzaam zijn op het gebied van marktwerking en biedt cursussen aan met als onderwerpen: Wat is marktwerking precies? Hoe kan ik mijn praktijk of afdeling fysiotherapie beter positioneren naar de buitenwereld? Hoe geef ik effectief leiding aan professionals?

Deze cursussen zijn exclusief voor de leden van het Fysio4deel-netwerk. De kosten hiervoor bedragen het sterk gereduceerde tarief van € 100,- per dag, per deelnemer.

Kootsj heeft in december 2009 de inhoud verzorgd van de scholing van Fysio4deel met als thema Marktwerking de baas. In 2010 is hierop vervolg gegeven met het thema Leidinggeven aan profesionals.

Kootsj kan u ook van dienst zijn op het gebied van individuele en/of teamcoaching. Voor deze dienstverlening volgt spoedig een mooi aanbod van Kootsj.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsartikelen
Leidinggeven aan professionals deel 2

Internet
www.kootsj.com

Aangesloten leveranciers:

­