header

header phone

button

Kab.gif

Kab accountants & belastingadviseurs: het beste van twee werelden

Aan de ene kant persoonlijk, betrokken en flexibel en aan de andere kant deskundig, ondernemend en resultaatgericht. Regionale full-service-dienstverlening gekoppeld aan een internationaal kennisnetwerk, zonder dat u 'internationale' tarieven betaalt. Als klant van Kab accountants & belastingadviseurs krijgt u het beste van twee werelden.

Alles in huis voor het MKB
Kab is een multidisciplinaire maatschap met negen vestigingen verspreid over Nederland. In elke vestiging hebben we alle specialismen in huis om het midden- en kleinbedrijf volledig te ondersteunen. Of het nu gaat om uw jaarrekening, belastingaangifte, bedrijfsopvolging, automatisering, fusie of (salaris)administratie. En wilt u de grens over? Dan kunt u terecht bij onze Kab International Desk.

Net zo ondernemend als u
Waarom zou u kiezen voor Kab? Op de eerste plaats omdat wij u begrijpen. We kruipen in de huid van de ondernemer. Immers, als maatschap zijn we zelf ook ervaren ondernemers. Daarom weten we ook hoe belangrijk snelle actie, praktische adviezen en eigen initiatief voor u zijn. Zo bent u zelf, dus dat verwacht u ook van uw accountant en belastingadviseur. En terecht.

Eén vertrouwenspersoon

Kab staat altijd dicht bij u en uw onderneming, letterlijk en figuurlijk. Want we combineren een grote regionale kennis en betrokkenheid met een internationaal netwerk van financiële en fiscale specialisten. U profiteert van dit kennisnetwerk via één vaste vertrouwenspersoon die u alle financiële en fiscale zaken uit handen neemt. Uw zakelijk klankbord waar u altijd op kunt rekenen.

Reken op meer rendement
Bij Kab is úw bedrijfsresultaat het enige wat telt. Eerst halen we uit uw cijfers wat erin zit en vervolgens vertalen we ze in praktische adviezen voor uw beleid. Zo kunt u als klant altijd rekenen op meer rendement in de vorm van tijd, geld, kennis en energie om uw onderneming verder te laten groeien. Daar mag u ons gerust op afrekenen!

Kab, daar boekt u meer winst mee.

Kab accountants & belastingadviseurs biedt alle netwerkleden van Fysio4deel twintig procent korting op de salarisadministratie.
Indien u het samenstellen van uw jaarrekening door Kab laat verzorgen, bieden wij u twee gratis servicegesprekken per jaar aan met een van onze adviseurs.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsberichten
Informatiebijeenkomst fiscale aspecten

Internet
www.kabaccountants.nl

Aangesloten leveranciers:

ACM
aov collectief logo
biomedic
bodybow
bodytone
btl
dvap
drax
een veilig gevoel
Feab
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
manutan
mediq medeco
miwo
npi
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
tunturi
uniqcare