header

header phone

button

infysio

Marketing-Boom

 

InFysio introduceert Mijn MarCom 

Een gezonde praktijkomzet door een (nog) betere naamsbekendheid?
Dat werkt voor al bijna 50 praktijken en dat werkt ook voor u! 

Praktijkhouders, het is een zware en ingewikkelde tijd. Randzaken als administratie, contracteren, kwaliteit e.d.. vreten tijd. Tegelijk zijn in 2012 de omzetten gemiddeld met 15-20% ingezakt. Meer werk tegen minder omzet. Is dat nu marktwerking? Wat te doen? 

Nog belangrijker dan vorig jaar is uw externe communicatie, profilering. Maar waar vindt u de tijd, waar te beginnen en bent u wel de expert? U bent tenslotte fysiotherapeut en hebt toch passie voor het bewegend lichaam? 

Zorgen & Kracht
InFysio kent uw zorgen en ziet de kracht van de fysiotherapie. In overleg met fysiotherapeuten, bedrijfskundigen en communicatiespecialisten is een eenvoudige, maar zeer doeltreffende en geintegreerde aanpak ontwikkeld. We noemen dit Mijn MarCom. 

Mijn MarCom
Mijn MarCom is uw eigen team van alle communicatie-adviseurs, ontwerpers, tekstschrijvers, web- en social media experts. Allemaal met als basis – en dat is uniek – de fysiotherapie. In 8 stappen staat uw praktijkcommunicatie als een huis, bent u beter bekend. 

Altijd inhoud
Mijn MarCom verzorgt de beste techniek, maar zorgt er vooral voor dat er steeds inhoud wordt geplaatst. Zelfs als u helemaal niets doet, communiceert u zeer intensief. 

Voordelen
De voordelen: tevreden bestaande patiënten, instroom nieuwe clienten, succesvolle nieuwe activiteiten. U behandelt, Mijn MarCom maakt uw praktijk bekend zodat mensen die de fysiotherapeut zoekn uw praktijk selecteren. Allemaal zorgenvrij: geen uitzoekwerk, geen verborgen kosten en u vermijdt dure fouten. 

Maatwerk
Elke praktijk is uniek met een eigen manier van werken en profileren. Mijn MarCom snapt dat en adviseert dat ook. Dat betekent dat Mijn MarCom ook echt maatwerk levert. Ontwerpen zijn uniek voor uw praktijk. Of dat nu om een website, een digitale nieuwsbrief of een folder gaat. 

Investering
Geen verborgen kosten. Mijn MarCom hekelt financiële addertjes. Dus voor een vast bedrag per maand – dat volledig wordt opgevoerd als bedrijfslast –  heeft u de beschikking over een team van gemiddeld 7 specialisten en wordt gewerkt aan uw stappenplan. De eerste ervaringen laten zien dat het meer oplevert dan het kost. Het is dus echt een investering die u eenvoudig terugverdient. Met netto 6-8 behandelingen per maand is uw investering terugverdiend. Gemiddeld 1 patient per maand extra. Wedden dat dit lukt? 

Behoefte
Mijn MarCom sluit duidelijk aan bij een behoefte. Met de begeleiding van nu al bijna 50 praktijken zien we mooie resultaten en veel enthousiasme. Zullen we ook gezamenlijk uw praktijk nog beter neerztten, vindbaar maken en laten groeien? Eén vrijblijvend telefoontje is genoeg! 

Meer informatie, stappenplan en tariefstelling: www.infysioservice.nl

Vrijblijvende afspraak? Bel InFysio: 070-3206157

Aanbieding voor de Fysio4deel praktijken:
Workshop Fysiotherapie & Social Media
Fysio4deel van € 50 voor € 25

InFysio organiseert een zeer praktische workshop voor de (on)mogelijkheden van social media specifiek in de Fysiotherapie.
U krijgt antwoorden op de volgende vragen:

  • Facebook, Twitter en meer… moet ik daar als fysiotherapeut nu wel of niet iets mee?
  • Hoe zet ik die social media kanalen het beste in?
  • Wat werkt nu wel en wat niet?

Natuurlijk ontvangt u waardevolle tips en maakt u kennis met de 'wetten in social media'.

Info/aanmelden
Ga naar www.infysio.nl, kies voor de workshop social media.
Aanmelden met korting? Vul tijdens aanmelden de volgende kortingscode in: INFSM25

­