header

header phone

button

inbody

Monitor & motiveer uw cliënten met InBody

Analyse van de lichaamssamenstelling is de manier om de opbouw van het lichaam van de cliënt te begrijpen. InBody apparatuur is non-invasief en gemakkelijk in gebruik. Het genereerd makkelijk te begrijpen resultaten die gebruikt kunnen worden om inzicht te geven in het lichaam van uw cliënten en om de progressie te monitoren. Daarnaast kan het gebruikt worden om cliënten te motiveren.

In 60 seconden geeft een meting met de InBody nauwkeurige en objectieve resultaten van de lichaamssamenstelling en vochtbalans voor beide armen, benen en de romp. U kunt de InBody gebruiken om:

  • Spiermassa te bepalen en daarmee gebieden te identificeren die aangedaan zijn door een blessure of operatie
  • Afwijkingen in vochtbalans te identificeren, bijvoorbeeld gerelateerd aan een blessure, ontsteking of post-operatief oedeem
  • De effectiviteit van behandel- en trainingsprogramma’s te monitoren voor gerichte adviezen
  • Cliënten actief te betrekken bij hun eigen herstelproces en te motiveren om een trainingsprogramma te blijven volgen

Werkt u samen met een diëtist, personal trainer, arts of andere professional? Dan is de InBody een ultieme verbindingstool tussen de verschillende disciplines en de cliënt. Door het samenbrengen van de verschillende disciplines kunt u uw cliënt het best passende behandelplan bieden.

inbody start

Sluit aan bij alle professionals die al gebruik maken van de InBody en ervaar hoe de InBody kan helpen bij herstel en motivatie van uw cliënt. Wij denken graag actief met u mee hoe u een InBody optimaal kunt inzetten binnen uw fysiotherapiepraktijk. Ook na aanschaf staan wij graag voor u klaar voor al uw vragen.

Graag komen wij bij u langs voor een demonstratie, kennismaking en advies, daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact met ons op.
Tel: +31 20 2386080

Aangesloten leveranciers:

­