header

header phone

button

idos

Idos Interieurs BV realiseert sinds 1988 kwalitatief hoogwaardige interieurinrichtingen in een veelvoud van branches. Een groot deel van onze opdrachtgevers is werkzaam in de (eerste lijns) gezondheidszorg in de breedste zin van het woord en onze ervaring is in deze branche is daarom groot. Onze medewerkers kennen alle facetten van het vak en maken graag kennis met u en uw wensen!

Vanaf het moment dat u bij ons over de drempel stapt, staan uw wensen centraal. Samen bekijken wij de mogelijkheden, waarbij u al snel zult merken dat niets onmogelijk is. Nadat al uw wensen zijn besproken, wordt uw interieur geproduceerd in onze moderne werkplaats. Onze vakmensen zorgen er voor dat uw interieur in perfecte staat wordt gemonteerd.

Omdat wij alle disciplines in huis hebben; van voorbereiding tot planning en uitvoering, realiseren wij voor u een origineel, uniek en kwalitatief hoogwaardig product. Voor een ontwerp conform uw wensen werken wij al jaren samen met creatieve ontwerpers/architecten. Natuurlijk werken wij ook graag samen met de ontwerper/architect van uw keuze.

Voor meer informatie over ons en ons werk, kunt u eenvoudig een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met ons: 0546-810284 (Rian van Ee-Haandrikman).
Wilt u direct meer informatie, neemt u dan een kijkje op onze website: www.idos-interieurs.nl

Idos

Aangesloten leveranciers:

­