header

header phone

button

gymna

Over Gymna Nederland

Gymna Nederland komt voort uit een samenwerking tussen Fisik, als leverancier van een totaalassortiment aan Nederlandse Fysiotherapeuten, en Gymna als producent van hoogwaardige investeringsgoederen voor de praktijk. De krachten zijn gebundeld en dit heeft geresulteerd in een ONE-STOP-SHOP concept, waarin het beste van twee werelden is verenigd.

Bij Fisik hebben we een langdurige relatie opgebouwd met onze klanten door onze persoonlijke, deskundige benadering. Het hoge serviceniveau dat u van ons gewend bent, blijft uiteraard behouden. Onder de naam Gymna bouwen we verder aan onze klantrelaties waarbij het woord partnerschap meer is dan een woord.

Onze missie

Gymna wil professionele fysiotherapeuten inspireren, en de beste materialen aanbieden, waarop ze kunnen vertrouwen en trots zijn. Dit alles moet leiden tot een optimale patiënt ervaring. Gymna werkt persoonlijk, en ontzorgt therapeuten, zodat zij zich kunnen focussen op hun praktijk en zorgtaken. Wij zijn per telefoon, webshop, mail, whatsapp bereikbaar.


Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00 uur:
(085) 902 9830
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres: Industrieweg 5a, Hapert

Aangesloten leveranciers:

­