header

header phone

button

Good Conditions

Good Conditions voor service & onderhoud van uw fitnessapparatuur

Good Conditions is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan fitnessapparatuur en richten zich met name op de professionele markt. Zij zijn gespecialiseerd in merken als Technogym, Life Fitness, Concept2, Body Bike, Schwinn, Matrix en vele andere merken. Good Conditions heeft goede contacten met de meest vooraanstaande fabrikanten. Door hun jarenlange ervaring binnen de fysiotherapie en de fitnessbranche en de goede contacten met deze fabrikanten is hun kennis breed en altijd up to date.

Bent u geïnteresseerd in een service- of onderhoudscontract bij Good Conditions, kijkt u dan voor meer informatie bij Good Conditions | Service & Onderhoud. Daarnaast houdt Good Conditions zich ook bezig met de verkoop van nieuwe apparatuur en compleet gereviseerde occasions en accessoires. Ook zijn er mogelijkheden om uw oude apparatuur in te ruilen of te verkopen aan Good Conditions. Meer informatie vindt u bij Good Conditions | In & Verkoop.

U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch Ingmar Heick 06 42014652 of Davy Admiraal 06 42014676

Aangesloten leveranciers:

­