header

header phone

button

fysioroadmap

FysioRoadmap is de complete online totaaloplossing voor agendabeheer, verslaglegging en declareren. Belangrijke data, procesinformatie, vooruitgang van patiënten wordt eenvoudig en efficiënt geregistreerd en gerapporteerd. Met de introductie van de agenda -en declaratiemodule is FysioRoadmap veel meer dan alleen een elektronisch patiënten dossier. Het is een compleet meedenkend software systeem dat zich continu ontwikkelt om de fysiotherapeut optimaal te ondersteunen. We verzorgen hierbij gratis scholing, webinars en trainingen.

FysioRoadmap biedt naast het All-In-One systeem voor Fysiotherapeuten ook apparatuur aan ter ondersteuning van de patiënt. Denk hierbij onder andere aan onze Functional Squat, Kneelax en MR Cube.

MR Cube
De klinimetrie voor functionele training en testen.
De MR Cube biedt de mogelijkheid om neuromusculaire test- en oefenprogramma’s te koppelen aan een door u gekozen trainingsapparaat. Middels een bluetooth verbinding en de uitdagende software kunt u gericht trainen op het verbeteren van coördinatief en proprioceptief niveau van uw patiënt.

Aanbieding voor Fysio4deel deelnemers

  • Bij aanschaf van de MR Cube krijgt u als lid 15% korting. U bespaard hierbij €150,-
  • De eerste 6 maanden betaald u geen licentiekosten (€15,25 incl. btw per maand) voor de software.
  • Uw totale voordeel bedraagt € 241,50

Kijk voor meer informatie op onze website:
www.fysioroadmap.nl

fysioroad beeld

 

Aangesloten leveranciers:

­