header

header phone

button

fydalo

fydalo fysion

Fydalo is dé specialist in het bemiddelen van fysiotherapeuten. Dagelijks brengen wij vele opdrachtgevers en fysiotherapeuten met elkaar in contact. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een perfecte match tussen vacature en kandidaat te realiseren.

  • Risicoloos uw flexibiliteit vergroten; u betaalt alleen de gewerkte uren.
  • Arbeidsrisico’s zijn voor u verleden tijd, de fysiotherapeut is namelijk in dienst van Fydalo. Wordt een uitzendkracht bijvoorbeeld onverhoopt (langdurig) ziek dan is Fydalo niet alleen verantwoordelijk voor de verplichte doorbetaling van het salaris voor de periode van twee jaar, maar ook dragen wij als werkgever zorg voor de re-integratieverplichtingen.
  • Na 500 uur kunt u de uitzendkracht/fysiotherapeut een rechtstreeks dienstverband aanbieden.
  • Fydalo neemt u de tijdrovende werving en selectie uit handen.
  • U heeft niets te maken met de regels van het nieuwe arbeidsrecht; transitie-vergoeding, proeftijd, aanzegtermijn, beperkt aantal contracten; Fydalo zorgt ervoor.
  • Fydalo verzorgt de gehele salarisadministratie. U heeft hier geen omkijken meer naar. Naast het salaris van de fysiotherapeut betaalt Fydalo alle werkgeverslasten.

Zelf de fysiotherapeut gevonden? Draag het juridisch werkgeverschap over!

Heeft u zelf een fysiotherapeut (nieuwe collega of waarnemer) gevonden, maar wilt u geen werkgeversrisico lopen? Dan biedt payroll uitkomst. Fydalo  neemt het juridisch werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico’s en aansprakelijkheden over. Uiteraard tegen een gereduceerd tarief, u heeft de fysiotherapeut  immers zelf gevonden.

Als lid van fysio4deel ontvangt u een korting die kan oplopen tot €250,= per drie maanden.
(De korting is niet van toepassing op het al gereduceerde payroll-tarief)
Vermeld bij uw zoekopdracht  voor een waarnemer of nieuwe collega dat u bent aangesloten bij Fysio4deel, dan geldt de korting vanaf het eerste gewerkte uur.

Voor meer informatie, het uitzetten van uw vacature of het aanmelden van uw medewerker neem contact met ons op via 0172-233013 / www.fydalo.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Fysio4deel
Friesestraat 111
3812 EB Amersfoort
E-mail: info@fysio4deel.nl
Telefoon: 033 463 72 20