header

header phone

button

eneco

Wilt u ook besparen op uw energiekosten?  Energie is de laatste jaren veel duurder geworden. Voor veel particulieren reden om hun energierekening omlaag te brengen door mee te doen aan een collectieve inkoop. Speciaal voor Fysio4deel leden komt Eneco met een scherp aanbod om zakelijke klanten ook een zakelijke service te kunnen bieden. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen klik hier en bereken uw tarief.

eneco uniek aanbod

Bekijk hier het aanbod

Over het aanbod
Eneco gaat voor de toekomst door een principiële keuze te maken voor duurzame energie; de enige weg naar continuïteit van energie op langere termijn. Daarbij staat Eneco voor toonaangevende dienstverlening en betaalbare energievoorziening. Eneco is dan ook de enige aanbieder die zowel groene stroom als groen gas aanbiedt, 100% groen dus.

Samenwerking BizBundel & Fysio4deel
BizBundel is het grootste online inkoop collectief voor ondernemers. Door samen met andere ondernemers in te kopen krijgt u als ondernemer betere voorwaarden en een lagere prijs. Samen met Fysio4deel gaat BizBundel helpen om de aangesloten fysiotherapeuten te laten besparen op diensten die dagelijks gebruikt worden zoals mobiele telefonie, vaste telefonie en internet en energie. BizBundel is onafhankelijk en deelnemen is gratis, simpel en vrijblijvend.

­