header

header phone

button

een veilig gevoel

Een Veilig Gevoel
De beveiligingspartner van ondernemers!

Veiligheid op de werkvloer is voor iedere ondernemer belangrijk, ook voor praktijkhouders. Met een ‘Abonnement op Veiligheid’ van Een Veilig Gevoel hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Als gecertificeerde beveiligingsspecialist voorziet Een Veilig Gevoel in de vraag naar verschillende diensten, zoals camerabeveiliging, alarmsystemen, mistgeneratoren, toegangscontrole, deurintercom en AED. Met Een Veilig Gevoel als beveiligingspartner creëer je een veilige (werk)omgeving voor je werknemers, bezoekers en natuurlijk jezelf!

Fysio met een veilig gevoel
Misschien denk je: beveiliging? Wij hebben niets van grote waarde in ons pand, dus wij hoeven niet te beveiligen. Hier heb je het mis. Fysiotherapiepraktijken kunnen bijvoorbeeld te maken krijgen met ongenode gasten, diefstal van spullen bezoekers/personeel, of bewegingen van patiënten die niet goed gaan waarbij ze de fout bij de praktijk leggen. Of dit nu terecht is of niet. Met camera’s kunnen situaties teruggekeken worden, zodat je weet wat er verkeerd gegaan is. Misschien ligt de schuld helemaal niet bij de praktijk. Met camera’s kan je dit aantonen! Lees het verhaal van Fysio PFP waar ze al werken met een veilig gevoel.

Marktleider beeldopslag in de cloud
Een Veilig Gevoel B.V. is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud, een zeer veilige manier van opslag. Beelden raken niet kwijt, worden standaard een week bewaard en je hebt 24/7 toegang tot de beelden. Dit betekent dat je altijd toezicht hebt op je praktijk, ook als je thuis of op vakantie bent.

Aanbieding voor fysiopraktijken
Wanneer je aangesloten bent bij het platform Fysio4deel dan krijg je 3 maanden korting op je Abonnement op Veiligheid! Deze korting verrekenen wij met het maandbedrag. Je hebt al camerabeveiliging vanaf € 14,95 p.m.

Abonnement op Veiligheid
Met ons abonnement ontzorgen we je compleet op beveiligingsgebied en maken een plan op maat met je. Wat zit allemaal bij dit abonnement inbegrepen?

  • Totale ontzorging op beveiligingsgebied
  • Beveiliging op maat met verschillende diensten
  • Vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten
  • Geen investering nodig
  • Inclusief installatie, monitoring, 24/7 service, garantie en onderhoud
  • Marktleider in beeldopslag in de cloud welke ISO27001 gecertificeerd is
  • ISO9001, BORG en VEB gecertificeerd
  • Altijd up-to-date en verzekerd van de laatste hard- & software
  • Makkelijk nieuwe en/of extra diensten toevoegen

Heb je interesse in onze dienstverlening?
Neem contact met ons op via
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
T: 088-5554888
om een vrijblijvende afspraak te maken.

Fysio4deel
Friesestraat 111
3812 EB Amersfoort
E-mail: info@fysio4deel.nl
Telefoon: 033 463 72 20