header

header phone

button

drax

Kwaliteitsaanbieder voor een betaalbare prijs.

In 2001 werd DRAX Fitness opgericht. Een groep Koreaanse ondernemers uit de automotive & IT-development branch bundelde hun kennis en ervaringen. Met passie voor sport en een sterke achtergrond in trainingsleer ontwikkelde zij trainingsapparatuur.

Basis voorwaarde voor de ontwikkeling is kwaliteit. Het design moet zo veel mogelijk de natuurlijke beweging volgen. Daarnaast worden de best beproefde technieken samengevoegd om zodoende ergonomisch bewegen en de gebruikservaring te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een uiterst solide krachtlijn met geïsoleerde toestellen en een breed scala free weight toestellen. Ook is er een ruim assortiment in cardio toestellen.

drax 1

Op het gebied van functioneel trainen (en ook crossfit) kan DRAX Fitness eveneens een totaal oplossing bieden. Naast een groot assortiment aan groepstrainingsrekken is er een ruime keuze uit accessoires (dumbbells, ladders, springtouwen enz) om de functionele zone in te richten.

drax 6

Voor de cardio zone en de functionele zone zijn de Draxfit+ en de MyMountain een uiterst inspirerende variatie op reguliere loop trainingen. De Draxfit+ is een Non-Motorized-Treadmill. Uitstekend voor training van de looptechniek, omdat het toestel wordt aangedreven door de persoon die er op traint. De MyMountain kan een hellingshoek van 50% maken en ook 5% negatief, waarmee hij uiterst geschikt is voor diverse doeleinden.

drax 1 jan 2020

drax 3

Met de Inflecto heeft DRAX Fitness een uniek product op de markt gebracht voor Flexibility Training. In deze categorie zal DRAX Fitness binnenkort uitbreiden met de Total Stretch.

drax 4

DRAX Fitness biedt betaalbare kwaliteit aan. Dat wil zeggen dat het gemiddeld prijsniveau 40% onder de prijs van diverse andere aanbieders ligt. Een langdurige relatie moet bestaan uit gedeeld succes. Met een kortere terugverdientijd zijn klanten beter in staat om tot vervolginvesteringen te komen. Het resultaat van een hoge mate van tevredenheid bij relaties is “recurring business”. Dit business model stimuleert de “Customer Care Filosophy” van DRAX Fitness. Iets waar we met recht trots op zijn.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om de eerste stap naar een mooie samenwerking te zetten.

Met sportieve groet,

Team DRAX Fitness Benelux.

Distributie / Service Showroom / Sales / life setting
Kalkovenweg 28 (15 wharehouse) Snijdersbergweg 97
2401 LK, Alphen a/d Rijn 1105 AN Amsterdam

Tel +31 85 7501025

­