header

header phone

button

bodybow

Bodybow Healthcare (opgericht in 1991) is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport, met gebruiksproducten, oefenmateriaal, meetinstrumenten en trainingsapparatuur.

Het bedrijf is gespecialiseerd in 'veilige' oefenmaterialen (dus zonder gevaarlijke weekmakers) en producten voor rug- en nekklachten. Het bedrijf onderscheidt zich door alleen met bewezen A-merken te werken. Een ruime showroom in het midden van het land biedt klanten de mogelijkheid om producten uitgebreid te testen en direct mee te nemen. Tevens wordt er jaarlijks een catalogus uitgebracht en is er een uitgebreide en gebruiksvriendelijke webwinkel, www.fysiowebwinkel.nl.

Producten worden veelal uit voorraad geleverd, (bestellingen voor 12 uur worden dezelfde dag verzonden) u kunt zowel online als telefonisch bestellen, op rekening (u hoeft niet vooruit te betalen), en orders boven € 150,- worden franco verzonden.

Aanbieding Fysio4deel-leden
Bodybow Healthcare biedt alle leden van het Fysio4deel-netwerk 10% korting op het gehele assortiment, bij speciale aanbiedingen en opruimingen kan deze korting nog hoger zijn.

Voor meer informatie en om een account aan te vragen met de Fysio4deel-korting kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsartikelen
McKenzie lendenrollen en patiënten oefenboeken
TOGU ballen en oefenmateriaal staat voor kwaliteit en veiligheid
Bodybow Healthcare voor uw oefen- en gebruiksmaterialen

Website
www.fysiowebwinkel.nl

Aangesloten leveranciers:

­