header

header phone

button

bizbundel

Samenwerking BizBundel & Fysio4deel

BizBundel is het grootste online inkoop collectief voor ondernemers. Door samen met andere ondernemers in te kopen krijgt u als ondernemer betere voorwaarden en een lagere prijs. Samen met Fysio4deel gaat BizBundel helpen om de aangesloten fysiotherapeuten te laten besparen op diensten die dagelijks gebruikt worden zoals mobiele telefonie, vaste telefonie en internet en energie. BizBundel is onafhankelijk en deelnemen is gratis, simpel en vrijblijvend.
Meer informatie

Het beste energie-aanbod
Zit u al een paar jaar bij dezelfde energieleverancier? Energie is een grote kostenpost en waarschijnlijk betaalt u nu te veel. Als u al jaren bij dezelfde leverancier bent, loopt u aantrekkelijke overstapkortingen mis. In samenwerking met overstappen.nl vergelijkt u nu bij BizBundel meer dan 30 energieleveranciers. Speciaal voor Fysio4deel leden heeft BizBundel exclusieve kortingen geregeld. Stap nu eenvoudig en geheel vrijblijvend over naar de beste energieaanbieding en bespaar hiermee al snel honderden euro’s per jaar. BizBundel zorgt voor een soepele overstap. Vergelijk nu!

Vodafone
Iedereen heeft een telefoon nodig, maar u hoeft natuurlijk niet de hoofdprijs t betalen als dat niet nodig is. Leden van Fysio4deel kunnen genieten van het inkoopvoordeel van BizBundel. Bent u op zoek naar een zakelijke telefonie-abonnement en wilt u zo goedkoop mogelijk kunnen kiezen tussen grote aanbieders zoals KPN, T-Mobile en Vodafone? Profiteer dan van de beste aanbiedingen. Zo heeft Vodafone een zeer scherp abonnement voor de ondernemer die veel belt. Vodafone Sim Only pakket bevat onbeperkt bellen, sms’en en 3GB data of het snelle 4G netwerk. Sluit nu een Vodafone Sim Only abonnement af en ontvangt een gratis cursus naar keuze. Bekijk de aanbieding.

Telfort
Iedereen heeft een telefoon nodig, maar u hoeft natuurlijk niet de hoofdprijs t betalen als dat niet nodig is. Leden van Fysio4deel kunnen genieten van het inkoopvoordeel van BizBundel. Bent u op zoek naar een zakelijke telefonie-abonnement en wilt u zo goedkoop mogelijk kunnen kiezen tussen grote aanbieders zoals KPN, T-Mobile, Telfort en Vodafone? Profiteer dan van de beste aanbiedingen. Bijvoorbeeld Telfort Sim Only met 500 minuten bellen, onbeperkt sms’en en 1GB data op het 4G netwerk voor maar €14,05 per maand. U ontvangt nu ook een gratis avondje uit bij Pathé. Bekijk de aanbieding.

T-Mobile
Iedereen heeft een telefoon nodig, maar u hoeft natuurlijk niet de hoofdprijs t betalen als dat niet nodig is. Leden van Fysio4deel kunnen genieten van het inkoopvoordeel van BizBundel. Bent u op zoek naar een zakelijke telefonie-abonnement en wilt u zo goedkoop mogelijk kunnen kiezen tussen grote aanbieders zoals KPN, T-Mobile en Vodafone? Profiteer dan van de beste aanbiedingen. Zo heeft u nu een T-Mobile abonnement voor maar €21,41 per maand. Dit abonnement bevat onbeperkt mobiel bellen, sms’en, 3GB mobiele data en 300 minuten bellen in de EU en gratis gebeld worden. Bekijk de aanbieding.

KPN
Iedereen heeft een telefoon nodig, maar u hoeft natuurlijk niet de hoofdprijs t betalen als dat niet nodig is. Leden van Fysio4deel kunnen genieten van het inkoopvoordeel van BizBundel. Bent u op zoek naar een zakelijke telefonie-abonnement en wilt u zo goedkoop mogelijk kunnen kiezen tussen grote aanbieders zoals KPN, T-Mobile en Vodafone? Profiteer dan van de beste aanbiedingen. Zo heeft u nu een KPN Sim Only abonnement voor maar €22,73 per maand. Dit abonnement bevat onbeperkt mobiel bellen & sms’en, 1GB mobiele data op het 4G netwerk. Bekijk de aanbieding

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone