header

header phone

button

aov collectiefaov collectief logo

Je wilt er als zelfstandig fysiotherapeut liever niet over nadenken. Maar wat gebeurt er als je ziek wordt en een langere periode niet kunt werken? Wanneer je niets geregeld hebt, ben je zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet.
Er zijn diverse aanbieders voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering, maar het AOV Collectief heeft hiervoor een onderscheidende aanpak.

Wat is het?
Het AOV Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de fysiotherapeuten in de vereniging gezamenlijk het risico. Dit doen zij door elkaar bij arbeidsongeschiktheid een inkomen te schenken. Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan twee jaar duurt) sluiten de ondernemers een collectieve AOV af bij een verzekeraar, namelijk De Amersfoortse.

Professionele begeleiding
Fysiotherapeuten dragen onder professionele begeleiding van De Amersfoortse samen het risico op arbeidsongeschiktheid.
De onafhankelijke medisch professional speelt vanaf het begin een rol. De gezondheid van iedere deelnemer wordt vooraf beoordeeld, zodat je zeker weet dat je met een gezonde groep start. Bij ziekte neemt de professional de arbeidsongeschiktheidsmelding in behandeling en wordt de mate van arbeidsongeschiktheid beoordeeld.
Dankzij de medisch professional vanuit de Amersfoortse is onderlinge en sociale controle niet nodig. Zo houden we de sfeer in de vereniging goed. Daarnaast zal de medisch professional de arbeidsongeschikte ondernemer begeleiden bij re-integratie.

Voor wie?
Het AOV Collectief is een uniek product voor ondernemers die zich collectief willen verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Binnen het AOV Collectief dragen ondernemers uit dezelfde beroepsgroep gezamenlijk risico op arbeidsongeschiktheid.

Voordelen

  • Geen kleine letters en geen concessies in de dekking!
  • Verzekerd tot leeftijd 68 jaar
  • Verzekerd als fysiotherapeut (ook het specialisme is meeverzekerd)
  • Uitstekende begeleiding bij arbeidsongeschiktheid
  • Een zeer uitgebreid preventie programma

Offerte ontvangen?
Op onze website hebben wij een speciale pagina voor fysiotherapeuten ingericht. Op deze pagina vind je meer informatie maar kan je ook eenvoudig een offerte opvragen. Klik op ‘nu vrijblijvend inschrijven’ en je wordt automatisch doorgestuurd naar een invulformulier. Laat je gegevens achter en je ontvang binnen 24 uur een offerte.

Meer weten?
Neem een kijkje op onze website www.aovcollectief.nl . Hier vind je meer informatie, nieuwsberichten en onze contactgegevens.
Telefonisch zijn we bereikbaar via 0318-50 10 00.

­