header

header phone

button

Fysio4deel is een initiatief van Peter Kruft en Johan Lemckert.  Beiden zijn in 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut, en tot op de dag van vandaag werkzaam in hun gezamenlijke praktijk voor fysiotherapie.

Peter Kruft

Peter Kruft is sportfysiotherapeut en samen met Johan Lemckert mede-eigenaar van hun praktijk. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is Peter sinds midden jaren negentig docent geweest voor onder meer de KNVB en het NOC*NSF. Op dit moment is Peter als docent/examinator sportfysiotherapie verbonden aan het NPi en de masteropleidingen Sportfysiotherapie van de Hogeschool Utrecht en Avans Hogeschool.

Johan Lemckert
Johan Lemckert heeft na zijn studie Fysiotherapie Management en Organisatie gestudeerd aan de faculteit Sociale Wetenschappen van Universiteit Utrecht. In deze periode heeft hij zijn eigen praktijk voor fysiotherapie in Utrecht opgebouwd. Na afronding van zijn studie Management en Organisatie heeft Johan enkele jaren gewerkt in de farmaceutische industrie. Sinds 2003 is hij samen met Peter Kruft mede-eigenaar van hun huidige praktijk.

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
kybun
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
samcon
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone