header

header phone

button

Fysio4deel is een gratis netwerk voor ondernemende fysiotherapeuten. Het netwerk heeft op basis van schaalvoordeel interessante inkoopvoordelen kunnen afspreken voor alle aangesloten fysiotherapeuten. Voordelen op het gebied van scholing, verzekeringen, kantoorartikelen, trainingsapparatuur en vele andere praktijkbenodigdheden.

fysio4deel

Fysiotherapiepraktijken kunnen zich geheel gratis aanmelden bij het Fysio4deel-netwerk. Een praktijk met vier fysiotherapeuten kan al snel meer dan € 3.000,- per jaar besparen. Wilt u weten welke voordelen Fysio4deel u kan bieden, kijk dan bij de leveranciers.

Wij zijn voortdurend bezig om uw voordeel verder te vergroten; uw goede- maar ook slechte ervaringen met bestaande of nieuwe leveranciers hebben wij nodig! 

Indien u opmerkingen heeft over onze leveranciers of goede suggesties heeft over een eventueel aanvullende leverancier nodigen wij u uit contact op te nemen met Johan Lemckert, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sluit u nu aan bij Fysio4deel en maak direct gebruik van de vele schaalvoordelen.

Aangesloten leveranciers:

­