header

header phone

button

ACMWij willen jullie erop attent maken dat wij momenteel druk zijn in de gezondheidszorg met een innovatieve manier om via de lucht een ruimte, behandelkamer, oefenzaal en zelfs een heel gebouw te kunnen desinfecteren.Onze UVC Plasmatechniek is al ingezet op bekende locaties in Nederland en is in staat om de lucht binnen 0,44 seconden te zuiveren van allerhande pathogenen (ziekteverwekkers) waaronder ook het Coronavirus. Daarbij is de generatie van Plasma bijzonder omdat dit ook alle oppervlakken in de ruimte desinfecteert, al binnen 0,67 seconden. Omdat dit continu plaatsvindt en een ruimte van bijvoorbeeld 200 m2 zo’n 7-8 keer per uur volledig wordt ontsmet is dit zeker voor de fysiotherapeuten een uitkomst.

Met name de Biozone Air en Coil Care productline zijn geschikt voor fysiotherapie praktijken. Dit systeem heeft als groot voordeel dat je niet hoeft te wachten totdat het hele luchtvolume van de (bedrijfs)ruimte door het systeem heen moet trekken voordat het schoon wordt, dit systeem werkt anders. Het vult de ruimte met hoog energetisch zuurstofplasma, één van de krachtigste natuurlijke desinfectanten die er zijn. Op het moment dat het de ruimte vult, als een soort ‘luchtgordijn’, doet het zijn werk en desinfecteert de lucht en ontsmet alle oppervlakken in die ruimte. Die desinfectiegraad behoud je, omdat de generatie van zuurstofplasma continu doorgaat. Daarbij is het volledig veilig voor mens en dier, er komen geen chemicaliën aan te pas en het residu is slechts zuurstof en water.

ACM 14 11 1

Eén systeem kan een ruimte aan van maximaal 200 m2. Er is een “plug and play” systeem waarbij je slechts de stekker in het stopcontact hoeft te doen en hij werkt, daarnaast is er een luxere variant beschikbaar die instelbaar is en met afstandsbediening wordt geleverd. In alle gevallen dient het systeem in de ruimte hoog geplaatst te worden en niet te dicht bij afzuigpunten. Onderhoud is enkel de jaarlijkse vervanging van de UVC Plasmalamp. Voor inbouw in luchtbehandelingskasten is er ook een systeem beschikbaar, Coil Care genaamd. Deze wordt op maat geconfigureerd en geoffreerd.

ACM 14 11 2

 Mocht u meer informatie wensen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op nummer 0172 419525

https://acmprocessedair.eu/nl/

­