header

header phone

button

alantic
Producten en diensten

Atlantic Telecom levert telecommunicatiediensten over vaste telefoonnetwerken aan zowel de zakelijke markt als particulieren tegen een zeer concurrerende prijs. De onderneming is sinds 1995 actief en beschikt over veel kennis in deze markt. Kennis en ervaring zijn een eerste garantie voor kwaliteit.

Atlantic Telecom heeft er bewust voor gekozen geen eigen infrastructuur aan te leggen, maar gebruik te maken van bestaande netwerkoperators. Zo wordt er gebruikgemaakt van de netwerkfaciliteiten van kwaliteitsaanbieders zoals KPN Telecom, BT en Colt. Door deze keuze kan Atlantic Telecom zich richten op service en facturatie. Als u belt, krijgt u direct contact met de afdeling Customer Care en voor alle klanten verzorgen we een heldere en begrijpelijke factuur.

Als klant van Atlantic Telecom heeft u de zekerheid dat uw telecommunicatiekosten permanent onder controle worden gehouden. Met Atlantic Telecom kiest u voor flexibiliteit, netwerkonafhankelijkheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Atlantic Telecom hoeft u zich hier alleen maar voor aan te melden. Er verandert niets in uw aansluiting, netwerk, bereikbaarheid of gebruik.

Alle leden van het Fysio4deel-netwerk ontvangen ruime korting op gesprekskosten ten opzichte van het KPN basistarief. Dit loopt op tot 48% korting voor bellen binnen Nederland!

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsartikelen
Vragen en antwoorden bij omzetten
Voordelig bellen met vijf glasheldere garanties
Bespaar op uw telefoniekosten in drie stappen
Vernieuwde afspraken: maximale kortingen

Internet
www.atlantic.nl

Aangesloten leveranciers:

­