header

header phone

button

fydalo.gif

Kies bewust, kies Fydalo zekerheid.

Wilt u het zoeken naar de juiste kandidaat of de administratieve en juridische zaken correct uitbesteden? Graag attenderen wij u op een aantal belangrijke aandachtspunten.

1.         Kwaliteit voor uw organisatie

Fydalo is ABU-lid en NEN-gecertificeerd. Dit geeft u de zekerheid dat Fydalo een solide, betrouwbare partner is.  Hoe merkt u dat? U weet zeker dat de fysiotherapeut die bij u werkt snel en correct wordt uitbetaald en u niet met onverwachte zaken wordt geconfronteerd.

2.         Overname na slechts 500 uur (ipv 1040 uur)

Als de fysiotherapeut goed bevalt en u wilt de fysiotherapeut zelf in dienst nemen, dan kan dit bij de meeste bureaus pas na 1.040 uur. Dit is 6 maanden fulltime werken!  Fydalo hanteert een termijn van 500 uur. Een belangrijk voordeel bij Fydalo.

3.         Scherpe tarieven, honderden euro’s verschil

Fydalo hanteert scherpe tarieven. Het verschil kan oplopen tot honderden euro's. Nog een reden om voor Fydalo te kiezen.

Fydalo Flexwerkers biedt alle netwerkleden van Fysio4deel €500,= extra korting bij een full-time waarneming van 3 maanden.  Dit wordt geëffectueerd door een directe korting per uur, ook voor parttime kortdurende waarnemingen. U ontvangt direct korting. Korting geldt alleen voor nieuwe contracten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Nieuwsartikelen
Fydalo weet wat fysiotherapeuten beweegt
NPi en Fydalo gaan samenwerking aan
Kies bewust, kies Fydalo zekerheid

Internet
www.fydalo.nl

Aangesloten leveranciers:

abakus
10bhvl
bodybow
dean
digilock
dvap
eneco
fydalo
fysiomanager2
fysion
fysiothotics
hotel
andullatie
idos
indoorcycling
infysio
Kab
kootsj
life fitness
mediquest
miwo
npi
online
overwijk
precor
secma
spotonmedics
corporate
alantic
logo trademed
uniqcare
vodafone