bhv.gif
Producten en diensten
diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid

Zoals u weet, bent u als werkgever verplicht uzelf of één of meer werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener. Als zich in het bedrijf een situatie voordoet die direct gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en derden, moeten de bedrijfshulpverleners letsel en schade zo veel mogelijk voorkomen en beperken. BHV’ers hebben een aantal kerntaken, te weten levensreddende eerste handelingen verrichten bij ongelukken, een beginnende brand bestrijden en ontruimen. De werkgever dient ervoor te zorgen dat er te allen tijde voldoende opgeleide BHV’ers aanwezig zijn. Deze verplichting staat beschreven in artikel 15 van de Arbowet.

BHV.NL is in Nederland al jaren een gevestigde naam op het gebied van bedrijfsveiligheid. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden biedt BHV.NL een totaalpakket van diensten en trainingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan. Voor het opstellen van complete bedrijfsnoodplannen tot het trainen van de BHV'ers en het begeleiden van ontruimingsoefeningen kunt u bij BHV.NL terecht.

BHV.NL biedt alle leden van het Fysio4deel-netwerk vijftien procent korting op de BHV-cursussen door middel van open inschrijving!

Blended Learning Basis BHV overzicht trainingsplaatsen en data 2012

Inschrijfformulier


Overzicht cursusplaatsen en data basisdagopleidingen bedrijfshulpverlening

Overzicht cursusplaatsen en data herhalingscursus bedrijfshulpverlening

Inschrijfformulier basiscursus

Inschrijfformulier herhalingscursus


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsartikelen
Zeg eens eerlijk?

Internet
www.bhv.nl