header

header phone

button

mediquestWerk aan kwaliteitsverbetering met het patiëntervaringsonderzoek van MediQuest. Meer inzicht in de ervaringen van uw patiënten betekent meer inzicht in de kwaliteit van uw zorg.

Lees meer...

mckenzieVervolg je opleiding tot Cred. MDT-therapeut met de B-cursus in juni te Antwerpen! Via Fysio4deel geniet je van een korting van €60! Andere opleidingen vind je hier.

npiDe NPi-cursus Sportrevalidatie vindt plaats op 8, 9, 29 en 30 juni. Speciaal voor Fysio4deel 20% korting naast de NPi-kortingen die u al heeft, zoals kortingen via de NPi-kortingskaart of opgebouwde cursushistorie.

Lees meer...

U herkent waarschijnlijk wel dat er een groep patiënten is waar u helaas niet voldoende resultaat mee kan behalen. Dat u meer zou willen bieden, maar dat het gewoonweg niet lukt? Of het nou komt door gebrek aan het aantal behandelingen, niet aanslaan van verschillende behandelmethoden of doordat de patiënt zijn oefeningen niet genoeg doet. Voor een groot deel van deze groep hebben wij de oplossing gevonden in een product uit Zwitserland. Walk on air met de Zwitserse luchtkussenschoen van Kybun.

Lees meer...

Wanneer u dit formulier invult ontvangt u standaard 5% korting op het volledige assortiment van Mediq Medeco (exclusief echografie).

refyzziusVoor de prijs van € 466,- excl. BTW herstofferen wij uw 3-delig behandelbank met een A-merk bekleding. Bij een bestelling voor het herstofferen van een gehele behandelbank in januari 2018, vervangen wij het schuim voor onze rekening!

Lees meer...

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
kybun
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone