header

header phone

button

secma

Meer dan alleen een leverancier
Secma is een leverancier van medische instrumenten van hoge kwaliteit, gespecialiseerd in echografie apparatuur.
We leggen het accent telkens weer op het verstrekken van het beste advies aan onze klanten. Dit vormt de basis voor een pro­fessionele samenwerking voor, tijdens en na de aanschaf.
Kwaliteit, kennis en innovatie zijn onze sleutelwoorden.
 
Training
Kennis vormt de kern van alles dat we doen bij Secma. De combi­natie van jarenlange ervaring op gebied van curussen en de voort­durende focus op de nieuwste technologie heeft ervoor gezorgt dat we een internationale cursus aanbieder op gebied van echografie zijn. Onze instructeurs zijn allen pioniers en zeer toegewijd in de ver­spreiding van nieuwe innovatieve concepten.
 
Service
Onze service-afdeling heeft, dankzij vele jaren van ervaring in de medische instrumenten, een snelle, gekwalificeerde en profes­sionele service ondersteuning opgebouwd omdat we weten dat dat voor u belangrijk is. Het is belangrijk om onze klanten, zowel de gebruikers van de apparatuur als verantwoordelijke medische technici, ervaren en gekwalificeerde ondersteuning te bieden gedurende de gehele levenscyclus van onze producent.
 
Echografie apparatuur ontworpen voor de fysiotherapie
Secma was een van de eersten die echosystemen voor gebruik binnen de fysiotherapie leverde. Dit gebeurde in 2004 in Denemarken. In de 8 jaar die sindsdien verstreken zijn, hebben we naast een intensieve samenwerking, ook appara­tuur geleverd aan de belangrijkste fysiotherapeuten in de echografie. We hebben herhaaldelijk de vraag gekregen of we een goedkoper systeem zouden kunnen leveren. Deze vraag hebben we natuurlijk serieus genomen, en we zijn er nu in geslaagd om een selectie van echosystemen aan te kunnen bieden die elke behoefte dekt.
 
SonoPhysio exclusief via Fysio4deel
Vanaf heden levert Secma de SonoPhysio exclusief via Fysio4deel. Dit systeem is met name geschikt voor screening van de schouder, knie, achillespees en romp musculatuur. De SonoPhysio is ideaal  voor therapeuten die beginnen met echografie en voor praktijken die echografie beschikbaar willen hebben op meerdere locaties. Het systeem kost €5.500,- maar met uw Fysio4deel betaald u slechts €4.999,- (incl. BTW).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Secma, telefonisch op 020 - 510 69 03 of via e-mails Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Internet
www.secma.org/voor-fysiotherapeuten

secma afb

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
kybun
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone