header

header phone

button

Waarom zijn jullie dit initiatief gestart?


Het viel ons op dat er nog geen gezamenlijke inkooporganisatie bestond voor fysiotherapeuten, terwijl dit bij andere beroepsgroepen, zoals voor artsen, al wel bestaat. Gezien de marktwerking in de gezondheidszorg zijn wij van mening dat het het juiste moment was om dit initiatief te starten.

Wat is Fysio4deel precies?


Fysio4deel is een inkooporganisatie, exclusief voor fysiotherapeuten, die op basis van schaalvoordeel goede afspraken heeft kunnen maken met verschillende leveranciers, waardoor er voor de fysiotherapeuten van het netwerk goede kortingen bedongen zijn.

Kunnen anderen dan mijn fysiotherapeuten (bijvoorbeeld de assistente die we in dienst hebben) ook van de voordelen gebruik maken?


Nee, helaas niet. Fysio4deel is exclusief voor fysiotherapeuten.

Wat zijn de voordelen precies als ik me aansluit bij het netwerk?


U kunt gebruik maken van alle afgesproken kortingen bij de leveranciers in ons netwerk. Voor een gemiddelde praktijk levert dat al snel een jaarlijks voordeel op van €3.000,-
Als u een nieuwe praktijk gaat inrichten of uw praktijk gaat uitbreiden kan het voordeel gemakkelijk oplopen tot meer dan €10.000,-.

Ik werk altijd met een andere leverancier. Kan ik daar ook die kortingen krijgen?


Als wij een vergelijkende leverancier in ons netwerk hebben, is dat niet mogelijk. Wanneer dit niet het geval is, kunt u de leverancier aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wellicht dat we dan met deze leverancier een kortingsafspraak kunnen maken.

Kunnen jullie huidige contracten die ik heb met leveranciers voor mij opzeggen/beëindigen?


Dat kan bij een aantal van onze leveranciers.

Wat zijn de kosten?


Fysiotherapiepraktijken kunnen zich gratis aansluiten bij het Fysio4deel-netwerk.
Fysio4deel kost u niets en verplicht u tot niets.

Waarom is deelname aan het Fysio4deel-netwerk kosteloos?


De leveranciers nemen de (marketing)kosten op zich, omdat er inmiddels ruim 850 fysiotherapiepraktijken zijn aangesloten bij Fysio4deel en het voor de leverancier interessant is om met zo'n grote groep fysiotherapeuten in contact te staan.

Hoe kan ik mij afmelden bij Fysio4deel?


U kunt zich op ieder gewenst moment en per direct afmelden bij Fysio4deel.

Is Fysio4deel een franchise-organisatie?


Nee, wij verplichten u tot niets. U hoeft niet onze huisstijl of naam of ons logo et cetera te voeren. U heeft ook geen verplichte afname van wat dan ook. U bent ook niet verplicht om diensten of producten te kopen bij een van de aangesloten leveranciers. U bent volledig vrij in uw praktijkvoering.

Kan iedere praktijk deelnemen?


Ja, iedere praktijk voor fysiotherapie of afdeling fysiotherapie van een instelling kan deelnemen aan Fysio4deel.

Wie is er verantwoordelijk als de bestelde goederen/artikelen of diensten niet voldoen aan mijn verwachting?


De leverancier is hiervoor verantwoordelijk. Mochten er klachten zijn, dan horen wij dat graag via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wanneer leveranciers niet voldoen aan de verwachtingen van de netwerkleden zullen wij de overeenkomst met de desbetreffende leverancier beëindigen.

Wat doet Fysio4deel voor haar leden?


Fysio4deel is voordurend bezig om het pakket van voordelen voor de aangesloten fysiotherapeuten in Nederland te optimaliseren.

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
dvap
drax
Feab
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
infysio
Kab
kootsj
kybun
mckenzie
mediquest
manutan
mediq medeco
miwo
npi
refyzzius
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone