watercompany
Watercompany………ook sterk in koffie

Waterkoelers op de waterleiding
Watercompany is leverancier van waterkoelers aangesloten op de waterleiding. Lekker fris en zuiver water gewoon uit de kraan. Door de hoge kwaliteit, duurzaamheid en eenvoud van onze waterkoelsystemen heeft u veilig gefilterd en gekoeld water altijd binnen handbereik.

Met waterkoelers direct aangesloten op de waterleiding zorgt Watercompany er voor dat water eenvoudiger, voordeliger, duurzamer en kwalitatief beter gebruikt kan worden. Geen gesjouw met flessen, geen dure opslag of dure inkoop en geen (intern) transport. Tóch het lekkerste water voor uw collega’s en bezoekers zonder extra belasting van het milieu.

Waterlogic
Watercompany is exclusief verdeler van Waterlogic waterkoelers. Waterlogic mag gezien worden als het meest innovatieve merk in de markt. Niet alleen maken zij gebruik van gepatenteerde UV filtratie techniek maar ook zijn de koelers behandeld met Biocote, een op zilver gebaseerde antibacteriologische beschermlaag. Door deze toepassingen ziet men Deze waterkoelers veel binnen de gezondheidszorg.

Koffieautomaten
Een extra service van Watercompany is het leveren van koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten. Van instant tot verse bonen voor iedere situatie levert Watercompany de beste oplossing.

Waterkoelers tegen scherpe prijzen
Watercompany biedt alle leden van het Fysio4deel-netwerk scherpe prijzen met kortingen tot 30%.

Internet
http://www.watercompany.nl