header

header phone

button

mansom

Producten en diensten

Een vloer koop je één keer in de vijf tot tien jaar (of nog minder vaak). Bij de aankoopbeslissing zijn er twee factoren die een rol spelen: de kwaliteit van het gebruikte materiaal en de kwaliteit van het bedrijf dat de vloer installeert.

Mansom Fitfloor is leverancier van vloeren met gebruiksklasse 30 en hoger, dat wil zeggen dat ze uitsluitend vloeren leveren die geschikt zijn voor commerciëel gebruik en die sterker zijn dan de gemiddelde vloeren die worden aangeboden.

Omdat er tijdens de productie veel zorg wordt besteed aan de kwaliteit van deze vloeren hebben ze vaak ook een mooiere hoogwaardige uitstraling. Hierdoor komt het steeds vaker voor dat particulieren onze producten toch in hun woning willen hebben.

Nu realiseren wij ons, als we het hebben over een totaalproduct, dat een mooie vloer ook goed moet worden gelegd. Daarom hebben wij er in een vroeg stadium van het bestaan van ons bedrijf voor gekozen om de vloeren niet alleen te gaan leveren, maar ook te gaan installeren zodat er inmiddels in het uitvoeringstraject een grondige expertise is opgebouwd.

Van Mansom geeft de leden van Fysio4deel-netwerk een niet-stapelbare korting op de vloeren van vijftien procent ten opzichte van de adviesprijzen (het vloermateriaal).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysio4deel, telefonisch op 033 - 463 72 20, of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Internet
www.mansom.nl

Aangesloten leveranciers:

abakus
bodybow
dean
digilock
dvap
eneco
fydalo
fysiomanager2
fysion
fysiothotics
hotel
andullatie
indoorcycling
infysio
Kab
kootsj
life fitness
mansom
mediquest
menzis
miwo
npi
online
overwijk
precor
secma
spotonmedics
corporate
alantic
logo trademed
uniqcare
vanlanschot
vodafone