header

header phone

button

mediquest
Patiëntervaringen meten met de CQi Fysiotherapie

Succesvolle kwaliteitsverbetering start met het luisteren naar uw patiënten. Zij vertellen u wat er goed gaat en wat er beter kan in de fysiotherapiepraktijk, zodat u actief de kwaliteit verder verbetert. En niet onbelangrijk: u voldoet met één meting direct aan alle gestelde kwaliteitsnormen van zorgverzekeraars.

MediQuest verzorgt voor fysiotherapiepraktijken de volledige CQi meting. Vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor deelname, richten wij het traject voor u in. Van de koppeling met uw administratie en/of EPD software,  het versturen van de uitnodiging, tot de rapportage van de uitkomsten.  Met de CQi Fysiotherapie bij MediQuest verzekert u zichzelf van een gedegen onderzoek, waarbij u meer krijgt dan alleen uitkomstcijfers.

De voordelen van een CQi meting door MediQuest:

 • Lage administratieve last: wij regelen uw meting van uitnodiging tot eindrapportage.
 • Volledig geautomatiseerde koppelingen met: Intramed, Fysiomanager, Fysiologic, Abakus, inEPD (Systek), Medikad, Curasoft en G2.
 • Gebruiksvriendelijke online rapportagemodule; met interne en externe benchmark, trendgegevens, uitdraaien van rapportages en uitgebreide filtermogelijkheden.
 • Prioriteiten matrix; in één oogopslag ziet u welke aspecten prioriteit voor verbetering hebben.
 • Uniek in Nederland: vergelijk de resultaten van uw praktijk met praktijken uit uw eigen regio!
 • Mogelijkheid om patiënten te benaderen middels een schriftelijke vragenlijst (tegen meerkosten).
 • Mogelijkheid tot deelname aan onze jaarlijkse gebruikerssessie;  wat kunt u concreet doen met uw resultaten?
 • Persoonlijke aanpak, goede bereikbaarheid, onbeperkte online en telefonische ondersteuning.
 • Frequente responsupdates per e-mail.
 • Een standaard all-in pakket inclusief alle opties voor de online meting; dus geen (financiële) verrassingen achteraf.
 • Unieke Fysio4deel korting; Als lid van Fysio4deel ontvangt u een korting die kan oplopen tot 15% (korting is afhankelijk het aantal werkzame fysiotherapeuten binnen uw praktijk).

Geïnteresseerd in deelname?
Meer informatie over onze dienstverlening vindt u op onze website. Direct een (vrijblijvende) offerte aanvragen? Dat kan via ons webformulier.

Over MediQuest
MediQuest is een onafhankelijk bureau, gespecialiseerd in het verzamelen en bewerken van kwaliteitsgegevens over de gezondheidszorg. Ons hoofddoel: de transparantie in de zorg vergroten en daarmee de kwaliteit en betaalbaarheid verder verbeteren. We zijn een door het CKZ geaccrediteerd meetbureau, preferred supplier voor CQi-Fysiotherapie voor Achmea en pionier in online patiëntonderzoek.
Wij hebben jarenlange ervaring en expertise met landelijke, continue en online metingen in de eerste- en tweedelijnszorg. Jaarlijks vragen wij bijna een miljoen patiënten, cliënten en verzekerden naar hun ervaring met de zorg.

Aangesloten leveranciers:

bizbundel
bodybow
dean
digilock
dvap
fitfloor
footactive
fydalo
fysion
fysioroadmap
andullatie
idos
indoorcycling
infysio
Kab
kootsj
mckenzie
mediquest
miwo
npi
online
precor
refyzzius
secma
spotonmedics
corporate
technogym
alantic
logo trademed
tunturi
uniqcare
vodafone